Όλοι Μίκρα! ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο «Σπίτι του Χάντμπολ» την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 16:00, την ΑΕΚ. 
Όλοι Μίκρα! ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, έχοντας μπροστά του έναν δεύτερο ημιτελικό, όπου ζητούμενο είναι η ισοφάριση της σειράς, και η μεταφορά της σε τρίτο παιχνίδι στην Αθήνα. 

Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη προετοιμάστηκε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να εμφανιστεί απολύτως έτοιμο στις συνθήκες της αναμέτρησης. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, με στόχο να δώσει δυναμικό παρών, ωθώντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ προς μία πολύ σημαντική νίκη. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε στην τετράδα, ότι έχουμε την δυνατότητα μέσω των πλέι-οφ να κάνουμε το κάτι παραπάνω, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε όλους τους τομείς σ' έναν τέτοιο αγώνα ώστε να κάνουμε το 1-1 στην σειρά. Υπάρχουν δυσκολίες πολλές, αλλά έχουμε και εμείς την δική μας δυναμική και ποιότητα, και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε στο αυριανό παιχνίδι. Να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε τη νίκη. 

Η ψυχή των παικτών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, το θέλω, ο εγωισμός, όλα αυτά πρέπει να βγουν μέσα στο παιχνίδι, και φυσικά καθαρό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη». 

Διαβάστε ακόμη...