Ώρα Πορτογαλίας, ώρα πρόκρισης! (24/01, 19:00)
Την προετοιμασία του για τον, εκτός έδρας, επαναληπτικό ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Μαδέιρα, ξεκίνησε το χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ (24/01, 19:00).
SHARE:
Το πρώτο βήμα στην Θεσσαλονίκη έγινε με απόλυτη επιτυχία, με το 37-26 του πρώτου αγώνα να γεμίζει με έντονη αισιοδοξία τον Δικέφαλο εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στις Αζόρες, παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού θεσμού.
Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη έπιασε δουλειά στην Μίκρα, όπου και ξεκίνησε την προετοιμασία του σε υψηλούς ρυθμούς, με στόχο να είναι απολύτως έτοιμο στις συνθήκες αυτού του νέου αγώνα.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει για τις Αζόρες το πρωί της Πέμπτης (22/01), όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί η κρίσιμη και σημαντική αναμέτρηση.