Final-4: 100 προσκλήσεις και… βλέπουμε για τον ΠΑΟΚ

Το έβδομο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της θα διεκδικήσει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που θα λάβει μέρος στο Final-4 του θεσμού που θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Μαρτίου στο ΔΑΚ Μελισσίων στην Αθήνα.
Πηγή: paok24.com
Final-4: 100 προσκλήσεις και… βλέπουμε για τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok.gr

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ομάδα του Πανοράματος την Κυριακή στις 17:00, ενώ ο αντίπαλος του θα προκύψει από το ζευγάρι Νέα Ιωνία – Αναγέννηση Άρτας που θα διεξαχθεί στις 20:00.

Κατά τη σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, της Ομοσπονδίας και των φιναλίστ για το 20ο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Λουξ, αποφασίστηκε να μην εκδοθούν εισιτήρια.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει με προσκλήσεις για τους φιλάθλους και διαπιστεύσεις για τους Δημοσιογράφους, το προσωπικό της ΟΧΕ και τα στελέχη του αγώνα.

Στον 1ο ημιτελικό (μπλε χρώμα προσκλήσεων) ο ΠΑΟΚ θα λάβει 100 προσκλήσεις (θύρα 2), ενώ το Πανόραμα θα λάβει 30 προσκλήσεις (θύρα 1)

Στον 2ο ημιτελικό (λευκό χρώμα προσκλήσεων) ο ΟΦΝ Ιωνίας θα λάβει 150 προσκλήσεις (θύρα 1), ενώ η Αναγέννηση Άρτας δεν ζήτησε προσκλήσεις.

Για τον τελικό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στις 21:30 της Κυριακής, όπου και θα αποφασιστεί ο καταμερισμός των προσκλήσεων (πορτοκαλί χρώματος)

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και ώρα 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...