Η μεικτή ζώνη του Χολόν - ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις των Μπάμπη Ανανιάδη και Ευγένι Τεμελκόσκι, μετα τη νίκη του ΠΑΟΚ επι της Χολόν με 25-29, στο πλαίσιο του 2ου αγώνα του Round 2 του EHF European Men’s Cup.
Η μεικτή ζώνη του Χολόν - ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok Facebook

Μπάμπης Ανανιάδης:

«Ήταν δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά! Ο κάθε παίκτης που μπήκε σήμερα έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να φέρουμε αυτή την σημαντική πρόκριση. Δεν έχω λόγια, μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά!

Στις νίκες είναι πάντα αυτοί οι πρωταγωνιστές. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα, έρχονται ζόρικα παιχνίδια και με τη σημερινή νίκη προσθέσαμε παραπάνω αγώνες, αλλά αυτό θέλουμε και είναι ο στόχος μας!».

Εβγένι Τεμελκόσκι:

«Σήμερα το αποτέλεσμα και η πρόκριση ήρθε από ομαδική δουλειά, όχι μόνο από τους παίκτες αλλά και από το τεχνικό επιτελείο! Δουλέψαμε πολύ σκληρά, επιβάλλαμε το δικό μας ρυθμό και έτσι ήρθε η πρόκριση.

Από αύριο κιόλας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, και κάθε τέτοιο παιχνίδι είναι δύσκολο!».

Διαβάστε ακόμη...