Κατάφερε να χάσει

Ένας κάκιστος Π.Α.Ο.Κ.  κατόρθωσε να ηττηθεί από τον ουραγό , Κύδωνα Χανίων
Κατάφερε να χάσει
Ένας κάκιστος Π.Α.Ο.Κ. σκιά του εαυτού του, κατόρθωσε να ηττηθεί από τον ουραγό της βαθμολογίας, Κύδωνα Χανίων, μέσα στη Μίκρα με 31-32 και φέρνοντας και πάλι συγκάτοικο στην κορυφή τον Φίλιππο Βέροιας με 26 βαθμούς.

Ο Π.Α.Ο.Κ. από την αρχή του παιχνιδιού παρουσιάστηκε νωθρός και κουρασμένος, με αποτέλεσμα σε όλη, σχεδόν, τη διάρκεια του αγώνα να ακολουθεί στο σκορ τον αντίπαλο και τελικώς, να μην καταφέρνει να παίρνει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί έβαλαν τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη, αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενοι με 3 γκολ διαφορά (12-15). Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έχοντας ως επιθετικές αιχμές του τον αρχηγό Αντώνη Σαουλίδη και τον Νίκο Ριγανά, μείωσαν στο σκορ κι όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε σε φινάλε γκραν γκινιόλ.

Τελικά, η ομάδα μας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ανατροπή, χάνοντας την ευκαιρία να κρατήσει το βαθμολογικό αβαντάζ των δύο πόντων από τον δεύτερο Φίλιππο και να συνεχίσει έχοντας ως παρακαταθήκη για τα πλέι οφ, αυτό το μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας. Η ομάδα έχει ακόμη 5 πολύ δύσκολους αγώνες μπροστά της (έξω με Κιλκίς, Πανελλήνιο και Θερμαϊκό και μέσα με Αερωπό Έδεσσας και Ζαφειράκη Νάουσας) τους οποίους καλείται να κερδίσει έτσι ώστε, ακόμη και με ισοβαθμία, να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά τα πλέι οφ με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Μετά τη λήξη των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, σίγουρα, ο προπονητής της ομάδας και οι παίκτες του θα έχουν το χρόνο να δουλέψουν πάνω σε αυτά τα παιχνίδια και να εντοπίσουν τα λάθη της σημερινής τους ήττας, δίνοντας τα όλα τόσο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, όσο και για το φάιναλ φορ του κυπέλλου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μετά από 2 μήνες. Πλέον, ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται ακόμη 5 νίκες για να έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει και πάλι τα παιχνίδια των πλέι οφ στην έδρα του, προσδοκώντας, αυτή τη φορά και ποντάροντας σε μαζική βοήθεια από τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ!

Τα δεκάλεπτα: 4-5, 6-9, 12-15 (ημίχρονο), 19-20, 26-28, 31-32.

Π.Α.Ο.Κ. (Στ. Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Γουργούμης, Παλάσκας 2, Σαουλίδης 8, Πετρίδης Θ. 4, Ναουμίδης 1, Αποστολίδης, Ευαγγελίδης 3, Μάρκοβιτς 3, Πετρίδης Γ., Μισυρλής 2, Σεβαστίδης 1, Ριγανάς 7, Χατζηγιαννίδης.

ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ (Ζ. Πετρονίγεβιτς): Οσιπίδης, Κοκόσκα 10, Ξανθουδάκης 5, Γκρισάνοφς 5, Φίλιτς 5, Κοκολοδημητράκης Σ. 1, Κοκολοδημητράκης Ν. 4, Σρεντένοβιτς 2, Ορφανουδάκης, Ρηγάτος.

Διαιτητές: Κατσίκης, Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 4-6, Πέναλτι: 5/6-4/5, Αποβολή: 45'43'' Μάρκοβιτς (τρία δίλεπτα).

Βαθμολογία (σε 17 αγώνες)
Ομάδα Βαθμοί
1.Π.Α.Ο.Κ. 26
-.Φίλιππος Βέροιας 26
3.Δούκας 23
4.ΑΕΚ 21
5.Ζαφειράκης Νάουσας 17
6.Πανελλήνιος 16
7.Αερωπός Έδεσσας 14
8.Διομήδης Άργους 13
9.Βριλήσσια 12
10.ΓΑΣ Κιλκίς 12
11.Θερμαϊκός 10
12.Κύδων Χανίων 10

Διαβάστε ακόμη...