Ύποπτο "καφεδάκι" πριν τον τελικό...

Φίλος του Paokmania μας έστειλε την παραπάνω φώτο η οποία τραβήχτηκε σήμερα Κυριακή λίγες ώρες πριν τον σημερινό τελικό του Χαντμπολ.
Ύποπτο "καφεδάκι" πριν τον τελικό...

Διαβάστε τα όσα αναφέρει ο φίλος:

Οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι από την τοποθεσία Kανόνι στην Κέρκυρα, με θέα το περίφημο Ποντικονήσι. Τραβήχτηκε στις 11:26 το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου 2013 (σήμερα όλως τυχαίως!!!), δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του τελικού κυπέλλου χάντμπολ.

Με την κόκκινη φόρμα είναι ο αξιότιμος κύριος Τζαφερόπουλος. Δίπλα του κάθεται ένας παίκτης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, μάλλον ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Απολαμβάνουν τον καφέ τους στην ηλιόλουστη Κέρκυρα, ενώ στο ίδιο τραπέζι κάθονται και άλλοι, όπως ο παρατηρητής του τελικού. Στο βάθος πίσω διακρίνεται ο προπονητής της ΑΕΚ, κ. Αρβανίτης, μαζί με άλλους αθλητές της και δυο-τρεις οπαδούς, οι οποίοι επίσης είχαν σύντομη πλην όμως περιεκτική κουβεντούλα με τους ρέφερι και τον παρατηρητή, ο οποίος πρώτος πήγε στο τραπέζι τους και τους χαιρέτησε, λέγοντας ειρωνικά ότι "θα μας βάλουν στο facebook, αν μας δούνε μαζί". Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν άριστο, σε βαθμό που μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και οικογενειακό.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε γενικές γραμμές αγωνιστικά δίκαια. Όποτε όμως χρειάστηκε, σε συγκεκριμένες φάσεις φάνηκε τι ήθελαν οι διαιτητές. Κι αν το ματς πήγαινε στο γκολ στο τέλος, μπορούμε νομίζω να φανταστούμε τι θα γινότανε...

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς...

Εμείς μαζί για μια ζωή.

Διαβάστε ακόμη...