"Ζούμε γι' αυτά τα ματς"

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ, Στέλιος Υετίων φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στην Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή.
"Ζούμε γι' αυτά τα ματς"

Τα όσα είπε στο "Libero 107,4":

Για την ετοιμότητα της ομάδας: "Η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία. Μέχρι πριν λίγη ώρα δεν γνωρίζαμε με ακρίβεια πότε θα γίνει ο τελικός. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που ζει για αυτά τα ματς, είναι μαθημένη να δίνει αγώνες για τίτλους. Οι δύο ομάδες είναι γνωστές, ο αγώνας δεν θα έχει καινούρια στοιχεία. Εμείς δώσαμε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες με τη Ρούναρ και αυτό μας βοήθά ενόψει του τελικού, καθώς αντιμετωπίσαμε μία άμυνα 6-0, όμοια με αυτή που παίζει η ΑΕΚ, αλλά πιο δύσκολη, χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ. Στον τελικό θα μετρήσουν πολλά πράγματα. Η ετοιμότητα, το "θέλω" των παικτών, η απόδοση των τερματοφυλάκων και ελπίζω, όχι η διαιτησία".

Για τις λίγες προσκλήσεις του τελικού: "Μακάρι να γινόταν ο τελικός σε μεγαλύτερο γήπεδο, με περισσότερο κόσμο. Δυστυχώς δεν αποφασίζουμε εμείς γι« αυτό, αλλά εκείνοι που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης".

Για το αν το αποτέλεσμα του περσινού τελικού, επηρεάζει την ψυχολογία των δύο ομάδων: "Αυτή είναι μία δημοσιογραφική προσέγγιση, που δεν νομίζω ότι ισχύει. Άσχετα με το τι έγινε πέρσι, άσχετα με το γεγονός ότι εμείς κατακτήσαμε το τρόπαιο και οι δύο ομάδες θα παίξουν να να κατακτήσουν ένα νέο τρόπαιο. Κάθε ομάδα έχει το δικό της ισχυρό κίνητρο".

Για την τελευταία οδηγία στα αποδυτήρια, πριν την έναρξη του τελικού: "Γίνονται διάφορες... παραινέσεις. Έκείνη την ώρα η προετοιμασία έχει τελειώσει, η σκληρή δουλειά ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει όλοι να χαρούν τη στιγμή".

Για το γεγονός ότι το μικρό γήπεδο της Κέρκυρας δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που τρέχει στο γήπεδο. Το γήπεδο φαίνεται μικρό οπτικά, ωστόσο οι διαστάσεις του δεν απέχουν πολύ από εκείνες που έχουμε μάθει να παίζουμε. Όποια ομάδα τρέχει, θα τρέξει, όποια ομάδα έχει δυνάμεις θα τις καταθέσει στο γήπεδο. Απ» όσα γνωρίζουμε δεν θα τοποθετηθεί ταραφλέξ, που θα έδινε μία πιο luxury εικόνα του τελικού".

Για το τατουάζ με τον Δικέφαλο και την ημερομηνία του περσινού τελικού, που έκανε μετά τη νίκη στην Πάτρα: "Δεν μου αρέσει να μιλάω γι αυτό. Πάντως ύπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος και για άλλα τατουάζ".

Για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχεται η ομάδα από τον κόσμο: "Η υποστήριξη είναι συγκλονιστική. Στο δρόμο, στους αγώνες, στα μηνύματα που παίρνουμε στη σελίδα του paokhandball.gr στο facebook. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε όλο αυτόν τον κόσμο δίπλα μας στο γήπεδο ως φυσική παρουσία, αλλά θα είναι δίπλα μας, έστω νοερά. Να είναι όλοι βέβαοι ότι ο ΠΑΟΚ θα τους εκπροσωπήσει επάξια, με όλους μας να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...