«Ήρθε η ώρα να γίνει στο Βορρά ο τελικός»

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, με αφορμή την πρόκριση του Δικεφάλου στον τελικό Κυπέλλου, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μιλησε για την υπόθεση της επιλογής του τόπου διεξαγωγής του αγώνα που είναι στον αέρα.
«Ήρθε η ώρα να γίνει στο Βορρά ο τελικός»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου στο "Αθλητικό Metropolis":

Για το αν θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ:
«Πρέπει να χάσουμε για να μας το πάρουν! Στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, είμαστε κοντά στον έναν».

Για το γήπεδο που πρέπει να γίνει ο τελικός:
«Και οι τρεις προηγούμενοι τελικοί έχουν γίνει Νότια, στη Λαμία στα Χανιά και ο περσινός στην Πάτρα. Νομίζω πως είναι στιγμή να έρθει στη Βόρεια Ελλάδα. Η λογική και ο φόβος της Ομοσπονδίας ήταν να μην προκύψουν πάλι αντίπαλοι σαν τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για αυτό δεν έχουν ορίσει ακόμα την έδρα. Θα επηρεάσουν και άλλοι παράγοντες όπως χορηγοί και φορείς. Θα χρειαστεί ένα γήπεδο με δυο κερκίδες που να μπορεί να καλύψει τα έξοδα ενός τελικού. Η Δράμα, η Λάρισα, η Καβάλα, η Κομοτηνή, έχουν τέτοια γήπεδα. Καιρός είναι να παίξουμε και λίγο προς τα πάνω».

Για το μυστικό της επιτυχίας που οδηγεί τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες:
«Τίποτα δεν είναι μυστικό, είναι μια συντονισμένη δουλειά των τελευταίων ετών από τη στιγμή που ο σύλλογος έβαλε υψηλούς στόχους στο άθλημα. Ένας σύλλογος τόσο μεγάλος σαν τον ΠΑΟΚ και με τέτοια δυναμική, χρειάζεται τους κατάλληλους παίκτες και πολύ δουλειά. Βήμα- βήμα οι παίκτες άρχισαν να φέρνουν τίτλους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Υπήρξε η στήριξη από το σύλλογο και οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ:
«Πιστεύω πως είμαστε ένα κλικ επάνω. Είναι όμως μια μεγάλη ομάδα, έχουν έρθει δυο πολλοί καλοί παίκτες που θα την ενισχύσουν και ο τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερες, πιστεύω πως είναι 55-45 υπέρ μας. Έχουμε 26-27 ήμερες έως τότε και τα δεδομένα αλλάζουν. Ας ελπίσουμε πως όλοι θα είμαστε υγιείς και δυνατοί. Θα δουλέψουμε μέχρι τότε και είναι στόχος μας να πάρουμε το Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη...