Και οι Invaders "διάλεξαν θέση"!
SHARE:

Όπως ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου, η καμπάνια προώθησης των διαρκείας του "διάλεξε θέση" που είναι σε εξέλιξη, βρήκε σήμερα ανταπόκριση από το σύνδεσμο των Invaders του Ντίσελντοφ!
Να τι αναφέρει η ανακοίνωση:
"Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ στο χώρο της ελληνικής χειροσφαίρισης, από σήμερα είναι γεγονός. Για πρώτη φορά διατέθηκαν εισιτήρια διαρκείας για αγώνες χάντμπολ σε μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Γερμανίας.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από το DUSSELDORF CLUB PAOK INVADERS, Κυριάκος Κυρκης, Θανάσης Πουλάκης, Αντώνης Καρίπογλου, Δημήτρης Κυτταρίδης, Χρήστος Τσαλικίδης, Άρης Χουηλογλίδης, Νίκος Λιατροβάλης, Γρηγόρης Κατσούλας, Λεωνίδας Κόρδας, Ιωάννης Χούτας, καθώς και το ίδιο το DUSSELDORF CLUB PAOK INVADERS προμηθεύτηκαν συνολικά 22 εισιτήρια διαρκείας συνολικής αξίας 660 ευρώ.
Επίσης εισιτήρια διαρκείας αγόρασαν οι μετανάστες στη Γερμανία, φίλοι του τμήματος χάντμπολ, Δημήτρης Κυριακίδης, Μιχάλης Κουτσουνάσιος και Γεώργιος Μιτσάλας. Η κίνηση όλων αυτών των φίλων της ομάδας μας από το εξωτερικό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά το μεγαλείο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ τους ευχαριστούν από καρδιάς και δίνουν ραντεβοιύ μαζί τους στις 16 Οκτώβρη, στην Ταταμπάνια της Ουγγαρίας, για να περάσουν μαζί μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ".