Ραντεβού με την ιστορία του!

Το Final Four Κυπέλλου Ανδρών στο χάντμπολ πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ θα είναι εκεί έτοιμος να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Ραντεβού με την ιστορία του!

Στη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί 25-26 Μαρτίου, πέρα από το Δικέφαλο, θα συμμετάσχουν οι Φίλιππος Βέροιας, Πανελλήνιος και ΧΑΝΘ. Η οριστική τοποθεσία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη στο πιο κομβικό ματς της σεζόν, έβγαλαν εκτός της αγωνιστικής τους ποιότητας τρομερό πάθος και ψυχικά αποθέματα για να αντιστρέψουν το ψυχολογικό ντεσαβαντάζ που είχε δημιουργηθεί λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει δύο κατακτήσεις έως τώρα στην ιστορία του. "Αγαπημένος" αντίπαλος στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η ΑΕΚ, η οποία ήταν αντίπαλος και στους δύο τελικούς που βρήκαν τον Δικέφαλο Κυπελλούχο Ελλάδος.

Αρχικά, τη σεζόν 2011/2012 η ομάδα του Στέλιου Υετιών τότε, είχε επικρατήσει με 25-24 στην Πάτρα.

Η δεύτερη κατάκτηση καταγράφηκε τη σεζόν 2015-2016 όταν και οι ασπρόμαυροι κυριάρχησαν στη χώρα πανηγυρίζοντας το νταμπλ. Σε εκείνον τον τελικό που διεξήχθει στο Παλατάκι, ο κόουτς, Νίκος Γεωργιάδης κατέκτησε το πρώτο του τρόπαιο σαν προπονητής του Δικεφάλου και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ νικώντας αυτή τη φορά με 29-27.

Παρόντες και στις δύο μεγάλες αυτές στιγμές για το τμήμα ήταν οι Πετρίδης, Παλάσκας, Κοκώνης, Τσίλης και Ζάγκας που θα ριχτούν και φέτος στη μάχη της διεκδίκησης του κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...