Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ F&U η Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη!
SHARE:

Γεννημένη στις 26/10/2003, η Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 180cm.
Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από τον ΠΑΟΚ, παίζοντας για τις κορασίδες του Συλλόγου, την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Παράλληλα ήταν διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Κ16 και Κ17, συμμετέχοντας μάλιστα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16 το 2017.
Επόμενος σταθμός της καριέρας της (2018-19) ήταν ο Ναύαρχος Βότσης, ενώ και οι δύο επόμενες σεζόν την βρήκαν στην Θεσσαλονίκη, παίζοντας για την ΜΕΝΤ και τους Πρωταθλητές Πεύκων, αγωνιστικές χρονιές ωστόσο οι οποίες... σημαδεύτηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού.
Το 2021-22 αγωνίστηκε στον Άρη, παίζοντας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη σεζόν (2022-23) αγωνίστηκε για τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, μένοντας εκεί έως και την περασμένη αγωνιστική χρονιά (2024-2025).
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ειδικά σε μία τόσο ξεχωριστή χρονιά για τον Σύλλογο, καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Είμαι σίγουρη πως με σκληρή δουλειά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας, θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη υγεία, και επιτυχίες!».
Καλώς ήρθες και πάλι στον ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνα!