«Διαφορετικό ματς στη ρεβάνς ...»

Μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπουλ, ο τεχνικός του Δικεφάλου Θανάσης Στράντζαλης και ο Αινείας Τζελάτης με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στο παιχνίδι, αλλά και στη ρεβάνς...  
«Διαφορετικό ματς στη ρεβάνς ...»

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια, σίγουρα μπορούσαμε το κάτι παραπάνω αλλά η Μπουλ έδειξε ότι δεν είναι αχτύπητη ομάδα», είπε μετά το ματς ο κ. Στράντζαλης και συμπλήρωσε: «Σίγουρα στη ρεβάνς θα γίνει ένα διαφορετικό ματς κι ελπίζω στην έδρα μας οι φίλοι του ΠΑΟΚ να μας στηρίξουν όπως και σήμερα».

Από την πλευρά του ο Αινείας Τζελάτης δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έπαιξε πολύ καλά στο σερβίς αλλά και στο μπλοκ άμυνα. Ήταν σίγουρα μια δίκαιη νίκη γι αυτούς, ωστόσο ελπίζουμε ότι στη ρεβάνς μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο χρυσό σετ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να τους δώσουμε συγχαρητήρια που ταξίδεψαν από τις γύρω περιοχές για να μας συμπαρασταθεί,. Ευχόμαστε και θέλουμε να έχουμε την ίδια συμπαράσταση και στο εντός έδρας ματς για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την ανατροπή και την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...