"Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καλή ή για κακή κλήρωση"

Με την πρωταθλήτρια Κροατίας Μλάντοστ Κάστελα κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στη φάση των "32" του CEV Cup. Ο πρώτος αγώνας με την Μλάντοστ Κάστελα θα διεξαχθεί διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο PAOK Sport Arena το διάστημα 22-24 Οκτωβρίου και η ρεβάνς 29-31 του ίδιου μήνα στην Κροατία.
"Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καλή ή για κακή κλήρωση"

Ο σύλλογος Μλάντσο Κάστελα ιδρύθηκε το 1947 και τα τρία τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελειπώς στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα. Τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στο Τσάλεντζ Καπ και τα τα τελευταία δύο χρόνια 2011-2012 και 2012-2013 έπαιξε στο CEV Cup μη καταφέρνοτας να προκριθεί στη φάση των "16".

Την περσινή σεζόν ο μόνος ξένος που είχε στο ρόστερ της η ομάδα από την Κροατία ήταν ο Σέρβος Αλεξάντερ Μιλιβόγιεβιτς γνωστός από το πέρασμα του από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση τότε θα κοντραριστεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Ραντνίσκι Κρακούγεβατς (Σερβία) - Αμστέτεν Χίπο (Αυστρία).

Σε κάθε περίπτωση η κλήρωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βατή για τον ΠΑΟΚ με δεδομένο το γεγονός ότι το ταξίδι θα είναι εύκολο ενώ και το όνομα της αντιπάλου δεν αποτελεί φόβητρο.

Για την κλήρωση που είχε ο ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Καζάζης τόνισε: "Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καλή ή για κακή κλήρωση εάν δεν γνωρίζουμε το ρόστερ της αντιπάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα συλλέξουμε πληροφορίες θα δούμε τι ρόστερ θα έχει τη νέα χρονιά και στη συνέχεια θα μπορούμε να είμαστε πιο ασφαλείς στην κρίση μας προς αυτή την ομάδα αλλά και στις προσδοκίες που θα έχουμε απέναντι τους".

Πηγή: ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...