"Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Κανέλλος, μίλησε για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη, την υπόθεση τετράδα, αλλά και τους φίλους του «Δικεφάλου» που θα πρέπει να γεμίζουν το γήπεδο.
"Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sentra 103,3»:

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Ο αγώνα ήταν ντέρμπι με .... το όλα του. Με πολύ πάθος και μεγάλες ανατροπές. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Από την στιγμή που μπήκε ο Αργύρης (σ.σ. Μαυροβουνιώτης) τα πήγε πάρα πολύ καλά, αλλά περισσότερο μέτρησε η ομαδική δουλειά και το πάθος. Στο πρώτα σετ παίξαμε και εμείς καλά, αλλά ήμασταν σαν κοιμισμένοι μέσα στο γήπεδο. Αυτό άλλαξε μετά και γύρισε ο αγώνας».

Για τη μάχη της τετράδας: «Εχουμε μεγάλες πιθανότητες να μπούμε στην τετράδα, αρκεί να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε και δεν χάσουμε τσάμπα βαθμούς, όπως με την Κηφισιά. Έχουμε στην έδρα μας τον Φοίνικα που τον καταδιώκουμε, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί στα πιο εύκολα παιχνίδια. Βέβαια, πρώτα πρέπει να κερδίσεις τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μετά να πας στην έδρα σου να κερδίσεις τον Φοίνικα Σύρου».

Για την παραμονή του Άρη Γιαμακίδη και την αναμέτρηση με τον... πρώην Γιάννη Μέλκα: «Πιστεύω ότι με τις νίκες που κάναμε, ο κύριος Γιαμακίδης θα παραμείνει την ομάδα. Αυτό νομίζω πως είναι και το σωστό. Το Αιγίνιο του Μέλκα είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που έδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρέπει όμως να πάρουμε το τρίποντο γιατί δεν μας παίρνει να χάσουμε βαθμό».

Για την υπέρβαση που κυνηγά ο ΠΑΟΚ εδώ και κάποια χρόνια: «Εύχομαι να πλησιάζει η υπέρβαση, γιατί όλοι οι αθλητές στον ΠΑΟΚ έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά. Μακάρι να μας βοηθήσει και λίγο η τύχη και να γίνει, για να δικαιώσουμε και την διοίκηση που είναι άψογη, αλλά και για να δελεάσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Κάθε φίλος της ομάδας έχει την άποψή του και την σεβόμαστε. Δεν είμαστε ρομπότ, είμαστε αθλητές. Θα βρεθούμε και σε κακή και σε καλή μέρα. Αυτό που χρειαζόμαστε εμείς είναι η στήριξή τους και να έχουμε γεμάτο γήπεδο και όχι άδειο. Αφιερώνω τη νίκη επί του Άρη στη μητέρα μου που τόσο με στηρίζει».

Διαβάστε ακόμη...