"Έχουμε πολύ καλές συνθήκες στην ομάδα"

O διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Κανέλλος, μίλησε για τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού που έφερε τον «δικέφαλο» στην 4η θέση της βαθμολογίας και για τη βελτίωση της ομάδας μετά και τη προσθήκη του βραζιλιάνου Ντο Σάντος.
"Έχουμε πολύ καλές συνθήκες στην ομάδα"

Αρχικά ανέφερε στον Sentra 103,3:

«Ο Ντο Σάντος είναι πολύ καλός και έμπειρος αθλητής και όντως κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Στον χθεσινό αγώνα με τον Παμβοχαϊκο έδειξε την κλάση του, αλλά ένας παίκτης δε μπορεί μόνος του να νικήσει μια ομάδα σαν τον Παμβοχαϊκό, φάνηκε η δουλειά όλων των παιδιών και επειδή εμείς δείξαμε ψυχή και δείξαμε πως το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι».

Για τον εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει σε έναν τελικό: «Για τελικό είναι πολύ νωρίς να μιλάμε. Ο μεγάλος στόχος είναι η τετράδα, είναι εφικτός και πρέπει να γίνει .Αυτό είναι το πέταγμα που πρέπει να κάνουμε, να πλασαριστούμε στην 4αδα και μετά να γεμίσει το γήπεδο».

Για τη διοίκηση και το κλίμα που υπάρχει: «Ο ΠΑΟΚ είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Πάρα πολλοί άνθρωποι μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας καθημερινά. Έχουμε πολύ καλές συνθήκες, είναι συνεπείς στις πληρωμές τους κάθε μήνα. Ακούμε άλλες ομάδες που πάνε για αποχή γιατί τα παιδιά δεν έχουν να φάνε. Θεωρώ πως κι εμείς με τη δουλειά που κάνουμε τους επιβραβεύουμε και τους βοηθάμε να πετύχουν το έργο τους».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Στο ματς με τον Άρη είχαμε πολύ κόσμο και δυστυχώς απογοητεύτηκαν. Δεν είναι έτσι όμως. Αθλητές είμαστε, κάνουμε προσπάθεια, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να έρχονται να μας στηρίζουν. Κάθε φορά, όμως, βλέπω όλο και περισσότερο κόσμο και εύχομαι να έχουμε ακόμα περισσότερο».

Για τη μάχη της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο: «Πρώτος θα είναι ο Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο και μετά το χάος. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι μαζί. Όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι. Δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά και τώρα θα φανεί η δουλειά κάθε ομάδας».

Για τον αγώνα με την Κηφισιά που έρχεται: «Όλοι ξέρουμε το γήπεδο της Κηφισιάς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη που τόσο την χρειαζόμαστε για τη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...