«Αφιερώνω τον τίτλο του ΠΑΟΚ στην γιαγιά μου που έφυγε πριν λίγο καιρό αλλά την ένιωσα δίπλα μου!»

Ο Μάρκος Γαλιώτος μιλάει στο SDNA για την κατάκτηση του Super Cup από τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
«Αφιερώνω τον τίτλο του ΠΑΟΚ στην γιαγιά μου που έφυγε πριν λίγο καιρό αλλά την ένιωσα δίπλα μου!»

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο βόλεϊ, επικρατώντας μέσα στου Ρέντη του Ολυμπιακού με 2-3 και κάνοντας δικό του το πρώτο Super Cup της ιστορίας του.

5413

Για την μεγάλη εμφάνιση τόσο της ομάδας του όσο και του ίδιου, ο Μάρκος Γαλιώτος μίλησε στο SDNA και εξέφρασε τα συναισθήματά του για το παρθενικό του τρόπαιο με τον Δικέφαλο μετά από πολύ μικρό διάστημα παρουσίας του στα ασπρόμαυρα, ενώ έκανε και μία ιδιαίτερα συγκινητική αφιέρωση.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι βρίσκεται για μικρό διάστημα στον ΠΑΟΚ και κατέκτησε ήδη έναν τίτλο:

«Τα συναισθήματα είναι μαγικά, ήταν μία πολύ γρήγορη αλλαγή από την Σύρο στον ΠΑΟΚ μέσα σε δυο εβδομάδες και χαίρομαι που καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα αγωνιστικό επίπεδο τέτοιο τόσο γρήγορα και εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη».

- Για την δική του, εξαιρετική εμφάνιση σε μία νευραλγική θέση όπως αυτή του πασαδόρου, ειδικά σε ένα τόσο μεγάλο ματς:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα παιχνίδια περιμένουμε όλο τον χρόνο, οι τελικοί δεν έρχονται κάθε μέρα και πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία από τα... μαλλιά! Χάρηκα πολύ τον αγώνα σε κάθε στιγμή του και ακόμα πιο πολύ που ως πασαδόρος οδήγησα την ομάδα στην πρώτη κούπα για φέτος».

7401923

- Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε μόλις ο Τρούχτσεφ πήρε τον πόντο και ο ΠΑΟΚ το Super Cup:

«Ειλικρινά από μέσα μου σκέφτηκα «βουνό μου»! Είναι μια ατάκα που την λέμε συνέχεια οι δυο μας με τον Τρούχτσεφ. Πάντως μου είχε ζητήσει την τελευταία μπάλα και το είδα στα μάτια του ότι θα με έβγαζε ασπροπρόσωπο και έτσι έγινε, παίρνοντας τον «χρυσό» πόντο».

- Πού αφιέρωνει το τρόπαιο:

«Πρώτα απ' ολους θέλω να το αφιερώσω στην γιαγιά μου που έφυγε πριν μερικές εβδομάδες και είμαι σίγουρος ότι με κάποιον τρόπο ήταν μαζί μου χθες, έπειτα σε όλους όσους πιστεύουν σε μένα απ' την αρχή μέχρι το τέλος και μου δίνουν δύναμη να μην σταματάω ποτέ».

- Τέλος, ο Μάρκος Γαλιώτος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ που το χάρηκε από τα σπίτια του ενόψει και της συνέχειας:

31

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος τόσο στο βόλεϊ όσο και στα αλλά αθλήματα, καθήκον μας ως αθλητές είναι να δείχνουμε τι ομάδα είναι μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της. Εύχομαι να κατακτήσουμε κι' άλλους τίτλους μαζί, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε ότι έχουμε για να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...