Ώρα Ευρώπης! Μλάντοστ-ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, την Μλάντοστ.
Ώρα Ευρώπης! Μλάντοστ-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της CEV, έχοντας ως στόχο μία καλή εμφάνιση, η οποία θα του δώσει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16».

Απέναντί του, η Μλάντοστ, η οποία στο κροατικό πρωτάθλημα είναι στην πρώτη θέση με επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ωστόσο προέρχεται από δύο ήττες στο MEVZA league (πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από χώρες της κεντρικής Ευρώπης).

Για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μλάντοστ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όσον αφορά το ρόστερ μας, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, και αυτό σημαίνει πως θα παίξουμε με την διάταξη των προηγούμενων παιχνιδιών. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες αναλύσεις για τον αντίπαλο. Η Μλάντοστ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Κροατίας, κατακτώντας συνεχώς το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τέσσερις ξένοι στην ομάδα τους, και φυσικά είναι μία σοβαρή ομάδα. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, και από την πρώτη στιγμή της αναμέτρησης να είμαστε σοβαροί, ώστε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα πριν από τον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».


Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023
1ος αγώνας Φάση των «32», CEV Cup
Dom Odbojke Bojan Stranic
20:00, Μλάντοστ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...