"Παιχνίδι μέχρι τον τελευταίο πόντο"

Τον σπουδαίο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τους στόχους της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, σχολίασε ο Γιώργος Πετρέας στο SDNA.
"Παιχνίδι μέχρι τον τελευταίο πόντο"

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πέσουν στη μάχη (31/03, 19:15) για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, με τον άλλοτε παίκτη των «ερυθρόλευκων» και βασικό «γρανάζι» της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, Γιώργο Πετρέα, να σχολιάζει τα σημεία που θα κρίνουν τον νικητή.

«Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ, που το παιχνίδι δεν ολοκληρώνεται μέχρι οι ομάδες να πάρουν και τον τελευταίο πόντο. Εμείς είμαστε εδώ για να πάρουμε αυτόν τον πόντο και να προκριθούμε στον τελικό», σημείωσε αρχικά ο διεθνής κεντρικός.

«Είμαστε αρκετά κοντά ποιοτικά με τον Ολυμπιακό. Ο καθένας έχει τα προτερήματα του και τις αδυναμίες του. Ευελπιστώ να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Όποια ομάδα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες, είναι και αυτή που θα πάρει την πρόκριση».

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και τη νίκη επί του Μίλωνα αρχές της εβδομάδας, οι «ασπρόμαυροι» αποσκοπούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω τους το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε:

«Σίγουρα είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Έχουν μείνει πέντε αναμετρήσεις ακόμα στο πρωτάθλημα, οι επικείμενοι αγώνες για τον Κύπελλο και το League Cup. Όλα τα παιχνίδια έχουν για εμάς πλέον την ίδια σημασία, γιατί πρέπει να καλύψουμε και μια διαφορά με τις ομάδες που είναι από πάνω μας.

Το Κύπελλο βέβαια, είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση που και οι τέσσερις ομάδες αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Το κέρδισαν με τα παιχνίδια που κάναν πιο πριν».

Για κλείσιμο, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το αν έχουν αλλάξει οι στόχοι του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να επισημαίνει πως οι διαδοχικές ήττες δεν είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα, καθώς υπάρχουν γερές βάσεις:

«Δεν νομίζω πως έχουν αλλάξει οι στόχοι μας. Η ομάδα έχει αρκετά γερές βάσεις. Δεν προκαλούνται τριγμοί στην ομάδα, ανάμεσα σε παίκτες και σταφ, είμαστε ένα. Aρχικό στόχο έχουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και έπειτα να είμαστε κοντά, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο σε όποια διοργάνωση συμμετέχουμε».

Διαβάστε ακόμη...