ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ

Για την τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βέροια, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, τον τοπικό Φίλιππο.
ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στην φετινή Volleyleague ανδρών, μετά και τη νέα του νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1, η οποία τον διατήρησε στην πρώτη θέση. Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να μάθουν την βαθμολογική διαφορά όπου θα έχουν στα Play-Off.

Απέναντι του, ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά κόντρα στην Κηφισιά με 3-0, και παραμένει ως ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Volleyleague TV, στο YouTube.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο Στέλιος Τζιουμάκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το τελευταίο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα. Μπορεί φαινομενικά να είναι ένα εύκολο ματς αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε, καθώς ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Η ομάδας είναι σε πολύ καλή φόρμα, δουλεύουμε κάθε μέρα σε υψηλούς ρυθμούς, και είμαστε όλοι έτοιμοι».


Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022
14η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
ΕΑΚ Μακροχωρίου
20:00, ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ (Volleyleague TV)

Διαβάστε ακόμη...