O καθένας κρίνεται από τις επιλογές του!

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 1982 και έφυγε 10 χρόνια αργότερα, έχοντας προσφέρει και έχοντας όμως πάρει πάρα πολλά από την ομάδα, κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Τούμπα.
Daimon4 Daimon4
O καθένας κρίνεται από τις επιλογές του!

Ο λόγος για τον Γιώργο Σκαρτάδο... Ο Ροδίτης παλαίμαχος εδώ και πολλά χρόνια παίκτης, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη βήμα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, ένα βήμα που θα προσγειώσει ανώμαλα όμως πολλούς από όσους τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση και μεταξύ αυτών και εμένα.

Συγκεκριμένα χτες έγινε γνωστό ότι ο γάβρος σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυο των ακαδημιών του και στην Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν...

Διαβάστε αναλυτικά:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της την Θεσσαλονίκη, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας.

Στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, ξεκινά την λειτουργία της μία νέα σχολή ποδοσφαίρου στελεχωμένη από ανθρώπους που στο παρελθόν τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού και κατείχαν σημαντικές θέσεις στην ακαδημία μας.

Επικεφαλής της Σχολής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, έχοντας στο τεχνικό επιτελείο τους κ.κ. Γεώργιο Σκαρτάδο, Νικόλαο Νεντίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη και Αντώνη Λέπιτσα.

Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας μας, καλύπτει δυναμικά ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ελληνικής επικράτειας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, γιατί βασική επιδίωξή μας είναι η ανεύρεση και αξιοποίηση των ταλέντων στην Ελλάδα.

Στοιχεία επικοινωνίας σχολής:

Αθλητικές Εγκαταστάσεις με την επωνυμία Αγ. Αναστάσιος ο Πέρσης (πρώην γήπεδα Β. Χατζηπαναγή)

Σταθερό: +30 2315505650

Κινητό: +30 6944646942".

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ του συμπολίτη του Εθνικού Πειραιώς: "Επικεφαλής της Σχολής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, έχοντας στο τεχνικό επιτελείο τους κ.κ. Γεώργιο Σκαρτάδο, Νικόλαο Νεντίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη και Αντώνη Λέπιτσα." Στην ανάγνωση των ονομάτων που θα αναλάβουν την  προσπάθεια στάθηκα σε αυτό του Σκαρτάδου.

Μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση, γιατί ο συγκεκριμένος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, που του έδωσε φωνή, και από εκείνο το βήμα όσες φορές τον άκουσα μιλάει πάρα πολύ για ΠΑΟΚ!

Η περίπτωση να μην ισχύουν τα γραφόμενα στο δελτίο τύπου είναι μάλλον απίθανη και η συμφωνία δείχνει δεδομένη. Όπως γίνεται αντιληπτό, για τον Σκαρτάδο η πόρτα του ΠΑΟΚ κλείνει μια για πάντα. Είναι άξιο απορίας πόσο "αλλού" μπορεί να είναι το ανθρώπινο μυαλό όταν παίρνει αποφάσεις...

Δεν ξέρω 100% ποια κατάληξη θα έχει η προσπάθεια των γάβρων για ακαδημία στην Θεσσαλονίκη, αυτό που ξέρω είναι ότι οι προσπάθειες που έγιναν σε κοντινές πόλεις δεν απέφεραν και κάτι το ιδιαίτερο. Το θέμα είναι πως σε ένα σίγουρα εχθρικό περιβάλλον, ο Σκαρτάδος μπαίνει μπροστά, κόντρα στα αισθήματα του κόσμου για το πρόσωπό του...

Διαβάστε ακόμη...