Ανοησίες!

Με έκπληξη διάβασα τα όσα λέγονται εδώ και λίγες ώρες, για τις δηλώσεις (;) κάποιου μέλους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος λέγεται πως αναφέρθηκε στην επιθυμία του, να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα και να πέσει ο Άρης κατηγορία.
Equalizer Equalizer
Ανοησίες!

Θα μπω κατ ευθείαν στο ψητό.

Τέτοιες δηλώσεις, ΑΝ έγιναν όπως παρουσιάζονται, είναι το λιγότερο ανόητες, άστοχες , για να μη πω ηλίθιες.

Κατ αρχάς, καταφέρνει ο κύριος αυτός να εξισώσει δύο άσχετα και άνισα πράγματα μεταξύ τους, στην ίδια ευχή. Το να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα, θα είναι άλλη μία μίνι επανάσταση. Το να πέσει ο Άρης κατηγορία, στατιστικά να το πάρουμε, θα είναι κάτι αναμενόμενο…

Δεύτερον, καταφέρνει να δώσει τροφή στη γελοία επιχειρηματολογία των συγχωριανών μας, πως εξυφαίνεται ένα δήθεν σχέδιο αφανισμού τους, και μπλά μπλά μπλά. Πράγματα που τους δίνουν πάτημα για να πιπιλίζουν τα αυτιά του κόσμου και να δημιουργούν εντυπώσεις. Φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος που παρατήρησε τον τελευταίο καιρό την απέλπιδα προσπάθεια του κίτρινου στρατοπέδου, να ψελλίσει κάτι γελοιότητες για αυτούς που δήθεν τους κυνηγάνε και το παρασκήνιο που τους πολεμά. Είναι τόσο σοβαρό αυτό το ατόπημα λοιπόν, ώστε έφτασα μέχρι και στο σημείο να σκεφτώ μήπως αυτές οι δηλώσεις (;) είναι στημένες, για να καταφέρουν να στρέψουν (λέμε τώρα) τα φώτα πάνω τους. Να καταφέρουν να βρουν λίγα επιχειρήματα πριν την οριστική τους διάλυση.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ελεεινό σινάφι τους, δεκαετίες τώρα εξασφαλίζει την επιβίωση μέσα από φήμες, μπηχτές και προπαγάνδα.

Τρίτον, την ίδια περίοδο που ο Ξανθός απειλεί με παραίτηση αν επιτέλους δε δοθεί έκνομη λύση στα γελοία αιτήματά τους, την ίδια περίοδο που ΔΕΝ περνάει η ριμάδα η ρύθμιση χρεών μπας και ανασάνουν, έρχονται τέτοια ατοπήματα και τους βοηθάνε να εκβιάσουν ακόμη περισσότερο την πολιτική ηγεσία, απειλώντας με ψήφους κλπ κλπ

Τέταρτον και κυριότερο. ΑΝ ο κύριος που εκφράστηκε έτσι είναι ή προσπαθεί να είναι ΠΑΟΚτσής, θα πρέπει να θυμηθεί ή να μάθει, πως για εμάς το μέλλον του Άρη ήταν είναι και θα είναι ένα πεδίο χιούμορ, διασκέδασης και χαλάρωσης. Δεν μας αφορά και δεν μας νοιάζει αν θα πέσουν ή όχι, γιατί απλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Πολύ πολύ γέλιο.

Ελπίζω και αναμένω λοιπόν είτε να αποδειχτεί φάρσα η όλη υπόθεση, είτε να αλλάξουν τακτική ορισμένοι όψιμοι ΠΑΟΚτσήδες. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε όλοι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ενώ προσωπικά με προσβάλλει το να στιγματίζεται ο ΠΑΟΚτσής ως οπαδός του κόμπλεξ. Κάτι που απλά, ΔΕΝ είναι.

Υ.γ. Τρείς μήνες μας τα έκανες μπαλόνια για τις λάθος επιλογές του Σαββίδη, τα εσωτερικά προβλήματα και τις λυκοφιλίες. Τώρα, προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας μας, κι ότι «κάποιοι» άλλοι κακοί, μας φουσκώνουν τα μυαλά για να βλάψουν τον ΠΑΟΚ. Ρε, πόσο θες να μας τρελάνεις; Μαζέψου. Κι αν έχει λίγο μυαλό ο… παραγκωνισμένος αρχηγός, θα σε κάνει επιτέλους πέρα.

Διαβάστε ακόμη...