Ζήση, καλά το πας ...

Οι "πολιτικοί" επιστρέφουν! Ναι, αυτοί που το παίζουν διοικητικοί αλλά στην πραγματικότητα είναι χειρότεροι και από τους επικεφαλείς της Τρόικας.
Moican4
Ζήση, καλά το πας ...

Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε για μείωση μπάτζετ και στην συγκεκριμένη περίπτωση πρότειναν στον Μπόλονι μειωμένες αποδοχές, ποιοι αυτοί που μέσα σε ένα βράδυ αποφάσισαν να παίρνουν 7.000 και 3.500 το μήνα!
Αλήθεια εσύ Ζήση και Παντελή, πότε θα κάνετε μείωση μέσα στο γενικό πλαίσιο περικοπών;
Αποδείξατε πως δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.
Παίξατε ένα ύπουλο παιχνίδι με τις "φιλιππινέζες " τους ΑΡΔ, σπρώχνοντας τον Μπόλονι προς την έξοδο με στημένα δημοσιεύματα εδώ και μέρες και καμία διάψευση.
Και όταν ο Μπόλονι δέχθηκε την μείωση, βρήκατε να πείτε για την διαφορά φιλοσοφίας!
Μπράβο, αποδείξατε τόσο καιρό ότι είστε έρμαιο του κάθε βλάκα, αμόρφωτου ΑΡΔ που σας κάνει ότι θέλει.
Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι επειδή τους βάλατε να κάνουν ότι κάνουν για να φύγει ο Μπόλονι, ότι έχετε το πάνω χέρι!
Σας δουλεύουν ρε ...
Αν νομίζεις Ζήση ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει Δόξα Κρανούλας, καλά το πας!
Βαδίζεις με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί γιατί προπονητές-πειράματα όπως ο Δώνης, ο Γεωργιάδης και ο Κολομπούρδας για εκεί θα ταίριαζαν.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά οι κινήσεις της διοίκησης αντικατοπτρίζουν το αντίθετο.
Τι σημασία έχει εξάλλου που το γήπεδο του χρόνου θα έχει μόνο "συγγενείς" και "φίλους ";
Τι σημασία έχει που το γήπεδο ερήμωσε από φέτος, αποτελειώστε το εσείς μια και καλή!
Μπορείτε φυσικά έχετε όλες τις δυνατότητες, μην ξεχάσετε μόνο τα διαρκείας να τα βγάλετε σε μειωμένες τιμές και στον τέλος να κολλήσετε και ένα για το "καλό του ΠΑΟΚ" !
Εσείς παίρνετε τις αποφάσεις, εσείς και την ευθύνη εννοείται.
Εύχομαι στην πρώτη στραβή γκέλα να μην βάλετε πάλι τα "σκυλιά" σας να κατεναύσουν τα νεύρα μας επειδή ο προπονητής θα είναι "λίγος" σαν προσωπικότητα και ανήμπορος να διαχειριστεί μια κρίση σε μια μεγάλη ομάδα για εμένα όπως ο ΠΑΟΚ!
Και στην τελική αν τον προπονητή δεν τον ήθελαν κάποιοι παίκτες, εσείς θα έπρεπε να τον κρατήσετε και όχι να τους κάνετε τα χατήρια ή να επινοείτε μπούρδες που σας ξεφτιλίζουν γιατί τότε είστε εσείς "λίγοι" στο να επιβληθείτε!
Η συμπεριφορά σας εμένα προσωπικά δεν μου θυμίζει ΠΑΟΚ αλλά κάτι άλλο που ντρέπομαι και να αναφέρω.
Αντρίκια, face to face να πάρεις μια απόφαση και να την ανακοινώσεις, όχι μέρες τώρα να βάζεις τους ΑΡΔ να γράφουν αντί για εσένα.
Η φάπα Ζαγοράκη με ξύπνησε, η αποχώρηση Μπόλονι και κυρίως όλο το σκηνικό που παίχτηκε για να φύγει, με αφύπνισε εντελώς.

Μπα όχι μην νομίζετε, δεν νιώθω ξενερωμένος αηδιαδισμένος νιώθω.
Τι είχα πει, ούτε ευρώ, βρε ούτε δραχμούλα δεν θα σας δώσω!
Ο Μπόλονι σας ξεμπρόστιασε και τουλάχιστον στα δικά μου "μάτια" πέσατε πολύ, μα πάρα πολύ αλλά τι σας νοιάζει έχετε μαζί τους αυλοκόλακές σας!
Εσείς και αυτοί, μια ωραία "παρέα" που δεν ξενερώνει ποτέ..

ΥΓ. Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι

Moican4

Διαβάστε ακόμη...