Η δική μας ώρα!

Δεν ήταν λίγες οι απογοητεύσεις που μάς πρόσφερε φέτος η ομάδα μας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, απογοητεύσεις που πέτυχαν τελικά να απομακρύνουν τον κόσμο από το γήπεδο, μετά από αρκετά χρόνια ενεργής παρουσίας του...
Daimon4 Daimon4
Η δική μας ώρα!

Παρόλα αυτά, συμμετέχοντας στη διαδικασία των play off - που φέτος δείχνουν εξαιρετικά αμφίρροπα- ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να σώσει την παρτίδα και να χρυσώσει το χάπι. Το βράδυ της Πέμπτης αντιμετωπίζει στην Τούμπα  τον Παναθηναϊκό και μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Έχοντας πετάξει το απόγευμα της Δευτέρας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στα ... Περιστέρια βρίσκεται σε κομβικό σημείο και έχει μπροστά του έναν αντίπαλο που μπορεί να μη βρίσκεται στα καλύτερά του, μπορεί να έχει απουσίες βασικών παικτών αλλά θα τα παίξει και αυτός όλα για όλα για να μη βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. 

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι δεδομένη και θέλω να πιστεύω πως το πλεονέκτημα της έδρας που έχει η ομάδα, αυτή τη φορά θα λειτουργήσει όπως πρέπει να λειτουργήσει. Ήρθε η ώρα  να σταθούμε και πάλι δίπλα της. Στηρίζουμε τα 4 ιερά γράμματα, που όσο μας πληγώνουν τόσο μας πορώνουν... ΠΑΟΚ δεν είναι παρά μόνο εμείς, όλοι οι υπόλοιποι μηδενός εξαιρουμένου, είναι περαστικοί από το σύλλογο.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Η Τούμπα πρέπει να κοχλάζει και ο Δικέφαλος και με τη δική μας θερμή συμπαράσταση να φύγει με το τρίποντο της νίκης.

Διαβάστε ακόμη...