Καμπάνη Θεέ πάρε την ... ΚΑΕ!

Πολύ χρήμα ρε παιδί μου. Τα εκατομμύρια ευρώ είναι δίπλα μας και εμείς οι ανόητοι τους γυρίζουμε την πλάτη! Αφού λοιπόν πέρασε ο "πολυεκατομμυριούχος" Φλωρίδης από την Τούμπα και τις σουίτες της, ήρθε η ώρα να επιστρέψει ένας ακόμη και να πάρει την θέση του.
Moican4
Καμπάνη Θεέ πάρε την ... ΚΑΕ!

Και όχι αυτός δεν είναι σαν τον άλλον που έπινε ουισκάκια, όχι...

Αυτός ήπιε μόνο νεράκι (ένα ποτάκι δεν τον κέρασαν κοτζαμ ΠΑΕ), είδε το παιχνίδι και έφυγε δηλώνοντας πως θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ! Μάλιστα...

Και επειδή το όλο σκηνικό για τον συγκεκριμένο έχει στηθεί από κάποιες γλίτσες της δημοσιογραφίας ( που ζήτημα να έχουν τελειώσει το σχολείο) δεν βρίσκεται ένας να τον ρωτήσει: "Ένα διαρκείας για τον ΠΑΟΚ θα πάρετε να τον βοηθήσετε, έτσι έστω συμβολικά;" Των 20 ευρώ, το πιο φθηνό ρε παιδί μου έτσι για το γαμώτο"...

Μπα, δεν πρόκειται γιατί η προβολή και το τζάμπα ποτέ δεν πεθαίνει.

Ένας δεν βρίσκεται να τον ρωτήσει "γιατί δεν δίνει ένα ποσό αγοράζοντας διαρκείας έτσι ώστε να διατεθούν σε κόσμο που δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο ή σε συνδέσμους ή όπου αλλού νομίζει ο ίδιος.

Γιατί λοιπόν αφού το χρήμα ρέει άφθονο δε γίνονται αυτές οι απλές κινήσεις; Τι είναι ρε Καμπάνη για εσένα 1000 και 2000 ευρώ; Ευτυχώς, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει γιατί η λεζάντα και το συμφέρον κάποιων ΑΡΔ είναι πάνω απ' όλα..

Ποιος ΠΑΟΚ ρε και κουραφέξαλα;

Ένας ΑΡΔ δεν τον ρωτάει" αφού τόσο πολύ αγαπάτε τον ΠΑΟΚ και είστε διαθετιμένος να τον αγοράσετε, γιατί δεν δείχνετε ενδιαφέρον και για το μπάσκετ που και αυτό θέλει έναν επενδυτή;"

Μήπως ΠΑΟΚ είναι μόνο το ποδόσφαιρο;

Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ τον ποδοσφαιρικό, όχι τον σύλλογο ΠΑΟΚ και ότι αντιπροσωπεύει;

Γιατί ο ΠΑΟΚ να μην αποκτήσει δύναμη τότε και στο μπάσκετ, με πολύ λιγότερα χρέη, με μικρότερο μπάτζετ, με ανεκμετάλλευτο γήπεδο και κόσμο διψασμένο να βοηθήσει την ομάδα;"

Μήπως δεν είναι ο Μπάνε αξιόπιστος, ο Σταυρόπουλος αξιοπρεπής και τίμιος;

Τα πράγματα είναι απλά και όλοι μας το έχουμε καταλάβει. Γιατί οι σοβαροί ξεχωρίζουν από τους σοβαροφανείς. Γιατί το έργο το έχουμε ξαναδεί από τον ίδιο και δεν μας άρεσε καθόλου. Γιατί αυτοί που τον προωθούν είναι οι ίδιοι που έχουν σκηνοθετήσει την επανάληψη αυτής της "σαπουνόπερας".

Φτάνει, τα είδαμε, γελάσαμε, εκνευριστήκαμε, ε ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σοβαρά και η περίπτωση Σαββίδη δείχνει πως κινείται σε αυτήν την κατεύθυνση.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει και εκεί το τι μέλει γενέσθαι εμείς θα είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τον Καμπάνη σε κάθε μέσο τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, ιντερνετικό να μας διαβεβαιώνει πως θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ.

Έτσι πάνε αυτά ,μπορεί να μην έχεις δώσει ένα ευρώ για τον ΠΑΟΚ αλλά για να τον αγοράσεις έχεις!

Τελικά σαν το τζάμπα δεν έχει!

Moican4

Διαβάστε ακόμη...