Το τριώδιο άνοιξε!

Επειδή μερικοί μπορεί να έχουν ξεχαστεί τους ενημερώνω πως το τριώδιο άνοιξε και το γνωστό και μη εξαιρετέο καρναβάλι της παπαναστασίου θα παρελάσει για ακόμη μία φορά φέτος!
Moican4
Το τριώδιο άνοιξε!

Οι γνήσιοι απόγονοι του Γκαίμπελς εδώ και μέρες έχουν φορέσει την αγαπημένη τους φορεσιά (σκουλήκι) μιας και η εποχή αυτή είναι η καλύτερή τους. Με μια "γλώσσα" που φτάνει τις 10 πιθαμές ονειρεύεται αυτό το γλοιώδες συνοθύλευμα πως θα μπορέσει να επηρεάσει διαιτητές και παράγοντες!

Ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως για το ποκ ήταν, είναι, και θα είναι μια πολύ καλή "φιλιππινέζα" που εκτελεί τις εντολές των αφεντικών. Μια ζωή όλα τους φταίνε, όλοι τους φταίνε και όλοι βάλουν εναντίον αυτής της ομάδας - φόβητρο (!) που έχει να κερδίσει τελικό σχεδόν μισό αιώνα και ο μόνος λόγος που υπάρχει, ο λιγοστός κόσμος που ακόμα τους πιστεύει, είναι τα σπρέϊ στους τοίχους, τα φόρουμ και η μπόλικη προπαγάνδα!

Για να τελειώνουμε, είναι πολύ σκληρό μετά από μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση να αναγκάζεσαι να αντιμετωπίζεις την ομάδα-καρναβάλι της γειτονιάς. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την δούμε κατάματα.

Όμως δεν θα είμαστε "φιλέσπλαχνοι" αυτή την φορά και πρέπει κάποτε να υλοποιήσουμε τον στόχο να μείνει η πόλη "καθαρή", ήδη ο μισός έχει επιτευχθεί!

Οι 1-2 μέρες που απέμειναν μέχρι την Κυριακή αναγκαστικά θα ασχοληθούμε με τους "πουθενάδες". Ήταν μεγάλο πλήγμα για τους ανύπαρκτους να μην ασχολείσαι όλη την εβδομάδα με την αλαζονεία τους αλλά προς Θεού σιγά μην αφήσουμε τον γάμο να πάμε για πουρνάρια... Λίγα 24ώρα και πολύ είναι..

Από Δευτέρα φεύγει η ξενέρα και επανέρχεται ξανά στο μυαλό μας η μάχη της Ευρώπης. Στην ομάδα μας υπάρχει απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη για τον σκοπό και στόχο του αγώνα. Από τον Γιασέρ μέχρι τον Μπόλονι άπαντες είναι γνώστες πως οι 3 βαθμοί και τίποτα άλλο είναι το ζητούμενο.  Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς στις κερκίδες με φωνή και πάθος που μόνο εμείς γνωρίζουμε.

Την επόμενη αγωνιστική (όποτε γίνει αυτή) ακολουθεί ο Βασιλιάς Καρνάβαλος και μεγάλο "αφεντικό" της φιλιππινέζας, γι' αυτό προσοχή.

ΥΓ.1 Άδικα περίμενα πρωτοσέλιδο του κίτρινου αθλητικού CIAO της πόλης για το αήττητο της ομάδας- φόβητρο στην Ευρώπη με την έδρα κάστρο.

ΥΓ.2 Τάτση, τα περσινά δεν ξεχάστηκαν...

Moican4

Διαβάστε ακόμη...