Ξανά τέσσερα, ξανά στην κορυφή!

Νέα επιβλητική νίκη για τον ΠΑΟΚ που "σκόρπισε" με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα...
Ξανά τέσσερα, ξανά στην κορυφή!

Οι μεγάλες ομάδες κρίνονται και από τον τρόπο που αντιδρούν μετά από αποτυχίες. Έτσι και ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να αντιδράσει στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το εμπόδιο του ΠΑΣ αποδείχθηκε χαμηλό. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι νωθρά και στα είκοσι πρώτα λεπτά δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ενώ η πλήρως αμυντική διάταξη του αντιπάλου δεν επέτρεπε την δημιουργία ευκαιριών.

Όπως πάντα συμβαίνει σε αυτά τα παιχνίδια λοιπόν, όλα κρίνονται από το πόσο γρήγορα και εύκολα θα μπορέσει να μπει το πρώτο γκολ. Αυτό ήταν μια δύσκολη εξίσωση για τον περυσινό ΠΑΟΚ, ωστόσο για τον φετινό ΠΑΟΚ που έχει ποιότητα και λύσεις, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Ο Μπάμπα σκόραρε λοιπόν στο μισάωρο και ουσιαστικά η σεμνή τελετή έλαβε τέλος κάπου εκεί, αφού και ο ΠΑΣ σπατάλησε την μία καλή τελική προσπάθεια που έκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο, o Δικέφαλος ανέβασε κ άλλες στροφές, έβαλε άλλα τρία γκολ, μπορούσε να βάλει συνολικά εύκολα άλλα τέσσερα (τρεις κλασικές ευκαιρίες έχασε ο Μπράντον μόνος του) και έδειξε να ρολάρει εν όψει της συνέχειας.

Η ομάδα λοιπόν του Ράζβαν Λουτσέσκου δείχνει πως εύκολα καθαρίζει τέτοια παιχνίδια και ένα μόνο μένει για να αποτελέσει το μεγάλο φαβορί (αγωνιστικά) για τον τίτλο:

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κερδίσει τα τρία ντέρμπι που έρχονται. Εάν γίνει αυτό αυτό, τότε θα χρειαστεί να γίνουν πολλά και απίθανα για να μην μείνει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Υ.Γ: Μπράβο στον Στέφανο Τζίμα για την εμφάνιση και το γκολ. Σκληρή δουλειά, το κεφάλι χαμηλά και όλα θα πάνε καλά.

Υ.Γ: Κάθε αγώνας των τριών "τοξικών" είναι πια ανυπόφορος. Σφαγές, διαμαρτυρίες, πέναλτι που το VAR κοιμάται, μηνύσεις και καταγγελίες. Αυτό κύριοι δεν είναι ποδόσφαιρο και πολύ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ δεν είναι μέρος αυτού του σιχάματος. Μπορεί αυτό να του στερήσει τον τίτλο; Φυσικά. Θα γίνουμε σαν τους άλλους γι' αυτό τον λόγο; Φυσικά όχι.

Υ.Γ1: Τον Πανσερρραϊκό να κερδίσω.

 

Διαβάστε ακόμη...