Μια πολύ κακή μέρα στη δουλειά!

Αναιμικός και απροετοίμαστος πνευματικά, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 στο Χαριλάου από τον Άρη...
Μια πολύ κακή μέρα στη δουλειά!

Τα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα παιχνίδια. Συχνά, η φόρμα πάει περίπατο και όλα τα προγνωστικά ανατρέπονται. Κάτι τέτοιο έγινε και χθες.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί , μπήκε στο γήπεδο χαλαρά, χωρίς την φούρια που τον διακρίνει και με πολλές επιπόλαιες επιλογές σε τακτικό και πνευματικό επίπεδο. Η ομάδα είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απείλησε ποτέ και μάλιστα απειλήθηκε από έναν αντίπαλο που απλά πετούσε την μπάλα μπροστά, έχοντας στο μυαλό του μόνο την αμυντική του συμπεριφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα πλήρωσε την κακή της νοοτροπία και τις κακές επιλογές που έκανε χθες ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Βιεϊρίνια ξεκάθαρα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο αντίπαλος χτύπησε στοχευμένα εκεί και το 2-0 ήρθε με μαθηματική ακρίβεια κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που για ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι δεν είχε τις απαντήσεις στην τακτική του αντιπάλου, ο οποίος έκανε όλα όσα αναμέναμε όλοι, αλλά παρόλα αυτά δεν υπήρξε απάντηση.

Με τις αλλαγές των Κωνσταντέλια και Σάστρε, η ομάδα ανέβηκε πολύ, μείωσε, έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα η οποία την έριξε από την κορυφή και έδωσε μαχαιριά στο γόητρο όλων μας.

Συνοπτικά, ο ΠΑΟΚ χθες πλήρωσε την κακή του νοοτροπία, τις κακές επιλογές του προπονητή του (ιδίως την επιλογή Βιεϊρίνια) καθώς και την ακατανόητη ανικανότητα του να προετοιμαστεί κατάλληλα πνευματικά για ένα ντέρμπι.

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τον τρόπο που αντιδρούν. Ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει αντίδραση, να πάρει τα επόμενα τρία παιχνίδια (δύο με τον Βόλο και ένα με τον ΠΑΣ), έτσι ώστε όταν φτάσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι είτε στην κορυφή, είτε σε απόσταση βολής.

Διαβάστε ακόμη...