Πότε ξαναπαίζει ο ΠΑΟΚ;

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ καθώς κέρδισε με 3-0 τη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας...
Πότε ξαναπαίζει ο ΠΑΟΚ;

Πάντα μετά από μια μεγάλη επιτυχία, υπάρχει μια έντονη ανησυχία για το πώς η ομάδα θα προσγειωθεί και θα επανέλθει στην πραγματικότητα και στην καθημερινότητα.

Χθες ωστόσο, η ανησυχία αυτή αποδείχθηκε αβάσιμη. Ο Δικέφαλος, παρά τις οκτώ (!) αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι στη Φρανκφούρτη, παρουσιάστηκε από το πρώτο λεπτό ορεξάτος και σοβαρός.

Με τον Κωνσταντέλια να κάνει ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι, τον Τάισον να οργώνει και πάλι το γήπεδο και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών κόντρα σε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο που έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα πορεία του, πως είναι ένα αξιόμαχο σύνολο.

Το τελικό 3-0 πραγματικά μοιάζει φτωχό για να περιγράψει την απόδοση του ΠΑΟΚ στη χθεσινή αναμέτρηση. Υπήρχαν διαστήματα του παιχνιδιού στα οποία ο Δικέφαλος πραγματικά έπνιξε τον αντίπαλο του, ενώ ο κύριος λόγος που το σκορ δεν ξέφυγε είναι πως οι παίκτες της ομάδας κατέβασαν ταχύτητα στο τελευταίο μισάωρο και δεν επεδίωξαν κάτι περισσότερο.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, είναι η αγωνιστική άνοδος του Μιχαηλίδη, το γεγονός πως για ακόμη μια φορά σκόραραν τα ακραία μπακ της ομάδας, αλλά και η εμφάνιση (επιτέλους) του Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει πολύ σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Ρουμάνου αρχιτέκτονα.

Εν κατακλείδι, βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ ποιοτικό, υγιή και με όραμα. Έναν ΠΑΟΚ που μας γεμίζει χαμόγελα και αισιοδοξία και κάθε φορά που ένας αγώνας φτάνει στο τέλος του, ρωτάμε όλοι το ίδιο: Πότε ξαναπαίζει ο ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ακόμη...