Εμφάνιση ουσίας με το βλέμμα στα σπουδαία!

Επιτέλους νίκη μετά από διακοπή για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας.
Εμφάνιση ουσίας με το βλέμμα στα σπουδαία!

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι δεν μπήκε πολύ δυνατά. Ο ΠΑΟΚ ήταν αργός και προβλέψιμος, ενώ έπεσε πάνω και στο αμυντικό πλάνο του Ατρομήτου, ο οποίος ήρθε στην Τούμπα με σκοπό να μην περάσει τη σέντρα.

Μετά τα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά πάντως, ο Δικέφαλος άρχισε να βρίσκει ρωγμές στην αντίπαλη άμυνα και να γίνεται πιο πιεστικός και βρήκε τη λύση για άλλη μια φορά με ένα χτύπημα στατικής φάσης του Ντεσπόντοφ, ο οποίος μπορεί να ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο και μόνο η ασσίστ φτάνει για να τον αναδείξει για άλλη μια φορά σε παίκτη κλειδί.

Στην επανάληψη, η ομάδα βρήκε και πάλι γρήγορο γκολ και πάλι με τον ανεβασμένο Οζντόεφ, ενώ για λίγα εκατοστά δεν έφτασε τον δείκτη του σκορ σε επίπεδα διασυρμού, αφού τα γκολ των Οζντόεφ και Τόμας ορθά ακυρώθηκαν.

Συνοπτικά, ο ΠΑΟΚ ξεμούδιασε και βρήκε λίγο ρυθμό, ενώ κατάφερε και με ιδιαίτερο rotation να κρατήσει φρέσκους παίκτες κλειδιά (Έκονγκ, Κουλιεράκη, Ζίφκοβιτς, Κωσταντέλια) αφού ο Δικέφαλος πάει τώρα σε τριάδα αγώνων φωτιά σε Σκωτία, Νέα Φιλαδέλφεια και Πειραιά.

Υ.Γ: Όταν κάνατε τα ρεζιλίκια με τα ρολά ταμειακής και τα κολάρα, δεν ήταν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου;

Υ.Γ1: Διπλό μες τη Σκωτία, ΠΑΟΚ λε, ΟΛΕ.

Διαβάστε ακόμη...