Ο μεγάλος ΠΑΟΚ της Ευρώπης!

Τεράστια νίκη για τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ που επικράτησε της Άιντραχτ στην Τούμπα με 2-1...
Ο μεγάλος ΠΑΟΚ της Ευρώπης!

Αυτές είναι οι βραδιές που μένουν στην ιστορία, αυτές είναι οι βραδιές που μεγαλώνουν τον σύλλογο, αυτές είναι οι βραδιές που η ομάδα καλείται να δώσει βροντερό παρόν σε σώμα και ψυχή. Και ο ΠΑΟΚ χθες τα έκανε όλα στον απόλυτο σχεδόν βαθμό.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στο γήπεδο με το γνωστό του 4-2-3-1 που δεν αλλάζει ποτέ και με στόχο να μην αφήσει τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, προσπαθώντας και ο ίδιος να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

Σε αυτό βοήθησε σε μέγιστο βαθμό το δίδυμο στα χαφ όπου ο μεν Μεϊτέ έδειξε την μεγάλη ποιότητα του κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, ο δε Οζντόεφ μπορεί να φάνηκε λιγότερο, αλλά συνέβαλλε τα μέγιστα σε σημαντικές παραμέτρους όπως η σωστή κάλυψη χώρων και η ανάκτηση της κατοχής της μπάλας.

Γενικότερα, αν μία ομάδα είχε πλάνο στο γήπεδο αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ανάγκασε τον αντίπαλο σε συνεχείς και άνευ προηγουμένου για Ευρωπαϊκή ομάδα γιόμες, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε το δυνατό του σημείο που είναι οι γρήγορες μεταβάσεις.

Και αν το γκολ του Σαματά δεν μέτρησε για ελάχιστα εκατοστά (άλλη μια φορά φέτος που το VAR πληγώνει τον ΠΑΟΚ), ήρθε ο Ζίφκοβιτς να δώσει το προβάδισμα που έδωσε φτερά σε κόσμο και ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος μπορεί ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίστηκε, μπορεί να πιέστηκε και να ήταν πιο παθητικός από όσο έπρεπε, ωστόσο ποτέ δεν άλλαξε τακτική και στόχο, γι'  αυτό και επιβραβεύτηκε με το buzzer beater του Κουλιεράκη, που ήρθε για να δείξει δύο πράγματα:

Πρώτον, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ποιότητα και δεν τα παρατάει ποτέ.

Και δεύτερον και πιο σημαντικό, άκουσε όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη πως ο μεγάλος ΠΑΟΚ είναι εδώ και είναι δυνατός.

Συγχαρητήρια στον λαό του ΠΑΟΚ για την άψογη συμπεριφορά του σε μια μαγική νύχτα στην Τουμπάρα που έσταζε πάθος και θέληση για τη νίκη.

Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι, ΠΑΟΚάρα, ΠΑΟΚάρα σ' αγαπώ.

Διαβάστε ακόμη...