Διπλό με αστερίσκους

Διπλό που τον εδραίωσε στη δεύτερη θέση πήρε χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη με 0-2 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης..
Διπλό με αστερίσκους

Τα πράγματα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πλέον απλά: Βρισκόμενος εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να παίρνει όλα τα παιχνίδια, έτσι ώστε να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον ανταγωνιστή του.

Και με αυτή την νοοτροπία παρουσιάστηκε χθες η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και είδαμε τον καλύτερο φετινό εκτός έδρας Δικέφαλό. Με τον Βιεϊρίνια να θυμίζει σε όλους μας πως είναι να έχεις ένα κανονικό εξτρέμ, τον Σάστρε να κάνει φοβερό παιχνίδι στο δεξί άκρο της άμυνας και τα χαφ σε καλή μέρα, ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία νωρίς και κατάφερε να προηγείται στο ημίχρονο μόνο με 0-1 έχοντας χάσει τέσσερις-πέντε ακόμη κλασσικές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση άλλαξε. Όσο οι ευκαιρίες χάνονταν και το γκολ δεν ερχόταν, η ομάδα αγχώθηκε και ο αντίπαλος ξεκίνησε να πιστεύει πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Και στο σημείο αυτό, ο ΠΑΟΚ επέδειξε μεγάλη αφέλεια.

Αντί να ρίξει τον ρυθμό και να πάει στο περίφημο Balance του προπονητή της, η ομάδα παρασύρθηκε σε ένα ροντέο, το οποίο θα μπορούσε να είχε στοιχήσει αν ο Απόλλωνας ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια, κάτι το οποίο ευτυχώς δεν συνέβη και ήρθε ο Κούρτιτς για να τελειώσει το χθεσινό παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ μπαίνει με θετικό τρόπο στην προετοιμασία για τα επόμενα δύο ντέρμπι κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για το κύπελλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να διορθωθεί το φετινό συνεχόμενο λάθος που γίνεται και χάνεται ο έλεγχος των αγώνων από πουθενά, κάτι στο οποίο ίσως βοηθήσει και ο Σοάρες, ο οποίος με βάση τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να είναι πλήρως απαραίτητος.

Υ.Γ: 02/02/2022 και διπλό με 0-2..

Διαβάστε ακόμη...