Ο αδύναμος Εύοσμος και οι μαχητικές Αμαζόνες

Το προηγούμενο ματς με Αίαντα δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα, ήταν μεγάλη η διαφορά των ομάδων. Όλες οι παίχτριές μας έκαναν καλή και σοβαρή εμφάνιση, η Καλαντάτζε δείχνει να ανεβαίνει σταθερά.
Miburosaito
Ο αδύναμος Εύοσμος και οι μαχητικές Αμαζόνες

Αν θέλουμε να βρούμε κάποια αρνητικά στοιχεία θα δούμε ότι η Γιαε Γιονγκ ειναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα ετοιμότητας (παρόλα αυτά βγήκε 1η σκόρερ στο ματς!), η Τσιόγκα είναι εξαιρετικά αργή / με κακή τεχνική στην επίθεση της + την (αναμενόμενη) ασυνεννοησία που υπάρχει με τη Ντα Γιονγκ, είδαμε 0/4 από αυτήν και γενικά πολύ κακή εμφάνιση στην επίθεση, στο μπλοκ είναι καλή όμως.

Πρέπει να δουλέψει πολύ ακόμα πάντως και στα πόδια και στην τεχνική της, στα πλευ οφ ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί στην ταχύτητα των κέντρων του, απέχει πολύ η Τσιόγκα απο την ταχύτητα των Πολυνοπούλου-Καλαντάτζε, ακόμα και η Τερζόγλου είναι περισσότερο εκρηκτική.

Αν και το αντίπαλο σέρβις δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, απέδειξαν και πάλι οι Ξανθοπούλου (με συνεχόμενη παρουσία στην 7αδα της αγωνιστικής) και Φιντόν, πόσο καλή ποιοτική υποδοχή έχουν, βοηθώντας και τη Ντα Γιονγκ να παίζει γρήγορα. Επίσης, αξίζει πάλι να σημειώσουμε πόσο καλές είναι οι νεαρές αθλήτριες που έχουμε, Κυπαρίσση-Τσιόγκα βασικές, Παπαδοπούλου πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής όπως και οι Κλέπκου, Ηλιοπούλου που βοήθησαν όταν μπήκαν.

Έρχεται ματς με τις Αμαζόνες το Σάββατο στη Μίκρα. Ομάδα που τη περίμενα να είναι ένα κλικ πιο πάνω από τις τελευταίας δυναμικότητας ομάδες και μέχρι στιγμής με δικαιώνει, καθώς είναι αρκετά μαχητική, ειδικά μέσα στην έδρα της.

Έχει κάνει δύο σκληρά παιχνίδια τη προηγούμενη εβδομάδα με Μαρκόπουλο (εντός) και Αίαντα (εκτός) όπου πήγαν και τα δυο στα 5 σετ. Πήρε το εντός, έχασε το εκτός. Ενώ έχει κερδίσει και τον Πορφύρα εντός. Διακρίνεται στο μπλοκ, αλλά από εκεί και πέρα δυσκολεύεται στο side-out.

Βέβαια, η διαφορά δυναμικότητας από τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη, είναι ένα ματς που αναμένουμε ένα εύκολο απόγευμα και καθαρό τρίποντο. Λογικά το ροτέισον συγκριτικά με το ματς στον Εύοσμο, θα περιοριστεί αλλά και πάλι ίσως ξεκουράσει κάποιες βασικές.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παίξει με κάποια από τις δίδυμες (ίσως αφήσει την Ντα Γιονγκ έξω αύριο;), πάντως είναι ένα ματς που μπορεί να γίνουν κάποιες δοκιμές σε σχήμα / περιστροφές.

Όλοι στη Μίκρα για να γουστάρουν οι δίδυμες και να γουστάρουμε και εμείς!

Στήριξη στη φιλόδοξη προσπάθεια των κοριτσιών!

Διαβάστε ακόμη...