«Ανυπομονώ για τα πλέι οφ»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αλλά και τα πλέι οφ και ο Jake Odum, περιμένει με αγωνία την ολοκλήρωση του πρώτου κομματιού της σεζόν, αλλά και τα πρώτα πλέι οφ της καριέρας του.
«Ανυπομονώ για τα πλέι οφ»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο paokbc.gr για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, αλλά και την συνέχεια της φετινής σεζόν, με τα πλέι οφ, τους αγώνες που περιμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

Διαβάστε τι είπε ο Jake Odum στο paokbc.gr

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την... ιστορική της σημασία: «Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις σπουδαίους αντιπάλους, ομάδες με παράδοση, αλλά και σε γήπεδα που συνήθως είναι δύσκολο να το πετύχεις. Για μένα ωστόσο ήταν απλά μία ακόμη νίκη και πρέπει γρήγορα να την βάλουμε στην άκρη και να συνεχίσουμε. Ήταν ωστόσο και μία νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει των πλέι οφ».

Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα: «Πάντα θέλεις να τελειώσεις με όμορφο τρόπο την κανονική περίοδο και θετικά ενόψει των πλέι οφ. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι ο αγώνας μας με τα Τρίκαλα, για να δουλέψουμε κάποια πράγματα σε άμυνα και επίθεση ενόψει των πλέι οφ και φυσικά να κερδίσουμε».

Για τα πλέι οφ κι αν συμφωνεί με αυτό που λένε στην πατρίδα του πως... «τώρα ξεκινά το πραγματικό πρωτάθλημα»: «Φυσικά και συμφωνώ. Για αυτό αγωνίζεσαι επί εννιά μήνες, για να πάρεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα και να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την χρονιά, ανυπομονούμε να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και να αρχίσουμε με την πρώτη φάση και τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε εκεί, να περάσουμε τον πρώτο αντίπαλό μας και να δούμε στο τέλος πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Για μένα είναι και κάτι ιδιαίτερο, αφού θα είναι τα πρώτα πλέι οφ της καριέρας μου».

Για την σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Κάθε φορά που είχαμε στο γήπεδό μας πολύ κόσμο, ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Παρακολούθησα και τον τελευταίο αγώνα του βόλεϊ, ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη εμπειρία και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική θα είναι η βοήθειά των φιλάθλων μας, ειδικά όταν δημιουργούν αυτή την τρελή ατμόσφαιρα. Θα είναι σαν να παίζουμε με έξι παίκτες κι αυτό πάντα δίνει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα».

Διαβάστε ακόμη...