Ξεκίνημα με ήττα στο Περιστέρι ...

Για την 1η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από το Περιστέρι με 85-77...
Ξεκίνημα με ήττα στο Περιστέρι ...

Το Περιστέρι κατάφερε να φτάσει σε εύκολους πόντους στην πρώτη περίοδο και επιθετική αιχμή τον Μάρκους Ντένμον προηγήθηκε με 19-13 του ΠΑΟΚ mateco. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς στη δεύτερη περίοδο όπου πήραν προβάδισμα με οκτώ πόντους διαφορά (31-23).

Από τα μέσα του δεκαλέπτου οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη ισορρόπησαν το ματς αφού περιόρισαν τα λάθη τους και βρήκαν λύσεις στην επίθεση. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έκανε επιμέρους σκορ 29-25 με πρώτο σκόρερ τον Τζέιλεν Χαντς που είχε 14 πόντους, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήγαν στ' αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα (44-42).

Mε πίεση σε όλο το γήπεδο και λύσεις στο transition οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησαν με σερί 5-0 (49-42) στο τρίτο δεκάλεπτο. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ξανά με τους Χαντς και Φράνκε να τους οδηγούν επιθετικά σε μία αναμέτρηση που όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και πιο αμφίρροπη. O ΠΑΟΚ mateco με επιμέρους σκορ 18-15 στην τρίτη περίοδο κατάφερε να περάσει μπροστά με 60-59 στο 30'.

Ο Φράνκε ήταν εξαιρετικός στην επίθεση, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος. Ο Ντένμον σκόραρε δύσκολο δίποντο από μέση απόσταση για το 74-73 και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν σωστές αποφάσεις στις λεπτομέρειες ολοκληρώνοντας την τελευταία περίοδο με επιμέρους σκορ 26-17, με συνέπεια να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στη Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 44-42, 59-60, 85-77

Δείτε τα στατιστικά του παιχνιδιού ΕΔΩ

Πηγή κειμένου: esake.gr

Διαβάστε ακόμη...