ΠΑΟΚ και Λυκογιάννης συνεχίζουν μαζί για άλλα τρία χρόνια!

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λυκογιάννη θα συνεχιστει μέχρι το 2024 με τους Ασπρόμαυρους να ανακοινώνουν το νέο συμβόλαιο του 52χρονου προπονητή.
ΠΑΟΚ και Λυκογιάννης συνεχίζουν μαζί για άλλα τρία χρόνια!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Πριν από 111 ημέρες καλωσορίσαμε τον κόουτς Λυκογιάννη στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον κ. Αριστείδη Λυκογιάννη και την επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι και το 2024".

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το SDNA, Θανάσης Χατζόπουλος και Άρης Λυκογιάννης θα έκαναν μία τελική κουβέντα, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η συνάντηση αυτή, είχε καθαρά τυπικό χαρακτήρα, ενώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συμφωνία για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, δείγμα της εμπιστοσύνης που υπάρχει στο πρόσωπο του Λυκογιάννη από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο κομμάτι ολοκληρώθηκε άμεσα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μέσα στο επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσουν επί της ουσίας, το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...