Μεγάλο παιχνίδι στην PAOK Sports Arena!

Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα στις 15:45 η ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, υποδεχόμενη στην PAOK Sports Arena το Ρέθυμνο...
Μεγάλο παιχνίδι στην PAOK Sports Arena!

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική, αλλά τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει και δεν πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων γύρω από την ομάδα τίποτε άλλο, πέρα από τη νίκη στο σημερινό σημαντικότατο παιχνίδι! 

Άλλωστε έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση όλα τα παιχνίδια είναι πλέον ... τελικοί και σαν τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους μας! Ο ΠΑΟΚ με 9 βαθμούς σε 7 αγώνες (2-5 οι νίκες - ήττες), είναι ισόβαθμος στη 10η θέση με τον Πανιώνιο, το Ρέθυμνο και τη Λάρισα, ενώ έχει από κάτω του μόνο τον Άρη (8 βαθμοί).   

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Στο γήπεδό μας, θέλουμε να καθορίζουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα και νομίζω είναι σημαντικό κομμάτι ο έλεγχος του ρυθμού και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να παίξουμε. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει κατεύθυνση μέσα στο γήπεδο και χρειάζεται να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία τους, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση."

Ο κόσμος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σταθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών να φτάσουν στη νίκη, ώστε να αρχίσει σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο Δικέφαλος μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα, καθώς το ρόστερ του δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, κάτι που αποδείχτηκε ξεκάθαρα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την ισπανική Σαραγόσα. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και με τη δυναμική στήριξή μας είναι βέβαιο πως θα αντιστρέψει την κατάσταση. 

Διαβάστε ακόμη...