Με προβλήματα στην Αθήνα

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League απέναντι στο Περιστέρι bwin.
Με προβλήματα στην Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ mateco είναι πλέον πίσω με 0-2 νίκες και για να μείνει μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 3ης θέσης πρέπει να κερδίσει αύριο στο Περιστέρι.

Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο 10/6 στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο Χρήστος Σαλούστρος έμεινε στη Θεσσαλονίκη και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας στην Αθήνα, λόγω της κάκωσης που υπέστη στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Jordan Sibert λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση. Ο Αμερικανός γκαρντ ωστόσο, ταξιδεύει μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, αναφερόμενος στο τρίτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με το Περιστέρι τόνισε:

«Είχαμε από την αρχή αυτής της σειράς το μειονέκτημα της έδρας και μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα, η θέση μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα, για να έχουμε τύχη σε αυτό παιχνίδι».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Περιστέρι, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Jordan Sibert Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης και Nate Renfro.

Διαβάστε ακόμη...