«Για τον Μπάνε και το πλεονέκτημα»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1ηΑπριλίου στις 19:15.
«Για τον Μπάνε και το πλεονέκτημα»

Πρόκειται για έναν αγώνα κομβικής σημασίας, καθώς είναι ανοικτή η μάχη για την τετράδα, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής και με απόντα τον άρρωστο Χρήστο Σαλούστρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Φώτης Τακιανός, μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και αναφερόμενος στην εκδήλωση που θα προηγηθεί για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που αποφάσισε ο σύλλογος να τιμήσει ένα τεράστιο αθλητή όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Τα αξίζει πραγματικά και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, που θα είμαστε μέρος αυτής της εκδήλωσης. Θα πρέπει όμως πολύ γρήγορα να βάλουμε στην άκρη την εκδήλωση που θα προηγηθεί, να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι. Είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολλές φιλοδοξίες διάκρισης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χρειάζεται συγκέντρωση, ενέργεια και σωστή διαχείριση της ατμόσφαιρας, ώστε να γίνει σύμμαχός μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ο κόσμος που θα είναι στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μία νίκη που την θέλουμε πολύ και μπορεί να μας δώσει πλεονέκτημα».

Διαβάστε ακόμη...