Προπόνηση και έτοιμοι για την επιστροφή στις νίκες…

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας Oscar.
Προπόνηση και έτοιμοι για την επιστροφή στις νίκες…

Το παιχνίδι της 22ηςαγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στις 17:00.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση, στην οποία ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ mateco με τον Απόλλων Πάτρας Oscar, τόνισε: «Προερχόμαστε από μία μέτρια εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Λάρισα, που μας έφερε την 4η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Το αυριανό παιχνίδι είναι μία σημαντική ευκαιρία για να επανέλθουμε στις νίκες και μαζί να κάνουμε ένα σερί πετυχημένων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα χωρίς προβλήματα και πρέπει να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας από την καλή αμυντική λειτουργία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε εύκολους πόντους στην επίθεση».

Διαβάστε ακόμη...