Με γεμάτο ιατρικό δελτίο και η σημερινή προπόνηση

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Oscar στην Πάτρα, συνεχίζεται και τα προβλήματα δυστυχώς δεν έλειψαν ούτε σήμερα.
Με γεμάτο ιατρικό δελτίο και η σημερινή προπόνηση

Βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση τακτικής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με τον κόουτς Λυκογιάννη να έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς...

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο. Ο 31χρονος φόργουορντ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Καμαριανός δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Η κατάσταση του Malcolm Griffin παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ακόμη έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Josh Carter υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση οσφυϊκής διστεκτομής από τον νευροχειρούργο κ.Νάσο Κοντόπουλο και τον γιατρό της ομάδας μας κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Τις επόμενες ημέρες ο Josh Carter θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο μετεγχειρητικής αποκατάστασης.

Το πρωί της Παρασκευής (3/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη...