Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και με προβλήματα

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται ο ΠΑΟΚ mateco, καθώς πλησιάζει το παιχνίδι με την ERA Nymburk, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 (19:30) στο PAOK Sports Arena.
Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και με προβλήματα

Η ομάδα μας βρέθηκε και χτες στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα της Τρίτης, με τα προβλήματα να μην λείπουν. Jermaine Love και Γιώργος Καμπερίδης δεν προλαβαίνουν τον αγώνα με την Nymburk και θα συνεχίσουν εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό. Αναπόφευκτα ο κόουτς Λυκογιάννης ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League χωρίς να υπολογίζει στους δύο αρχηγούς της ομάδας.

Η αποστολή της Nymburk έφτασε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και απόψε στις 20:30 είναι προγραμματισμένη προπόνηση της μόνιμης πρωταθλήτριας Τσεχίας στο PAOK Sports Arena.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Δευτέρας (11/10), ο ΠΑΟΚ mateco θα προπονηθεί στις 17:00 και τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Θα ακολουθήσει η προπόνηση της Nymburk στις 19:00. Οι δύο ομάδες έχουν προγραμματισμένη προπόνηση στο PAOK Sports Arena και το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε ακόμη...