«Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε με τόσα λάθη»

Στον μεγάλο αριθμό των λαθών που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Reyer Venezia για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League.
«Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε με τόσα λάθη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, αλλά επισήμανε ότι δεν γινόταν να πάρει τη νίκη αν δεν σκοράρει.

«Θέλω να συγχαρώ τη Venezia για τη νίκη. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό σημείο του σημερινού αγώνα ήταν τα λάθη μας. Τα 21 λάθη είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός όχι μόνο για αγώνα απέναντι στη Venezia αλλά για οποιοδήποτε αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο για  εμάς να πάρουμε το παιχνίδι κάνοντας τόσα πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και κρατήσαμε τη Venezia στους 26 πόντους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αν θέλεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι, πρέπει να σκοράρεις. Πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Από την πλευρά του, ο Walter di Raffelo τόνισε: "Καταρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ "γεμάτη" και ταλαντούχα ομάδα, με πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Κάναμε πολύ συμπαγές αμυντικά παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί αντιμετωπίζουμε προβλήματα (δεν έπαιξε ο Μάικ Μπράμος). Και οι 12 παίκτες ανταποκρίθηκαν, θυσίασαν τους εαυτούς τους στην άμυνα και ακόμα κι όταν δεν σκοράραμε για 4-5 λεπτά, ήμασταν εκεί αμυντικά και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Αυτό το παιχνίδι θα μας είναι πολύ χρήσιμο"

Διαβάστε ακόμη...