Ο ΠΑΟΚ τιμά τα 30 χρόνια από το ΕΠΟΣ της Γενεύης…

Η αυριανή ημέρα, η 26η Μαρτίου, φέρνει στο μυαλό όλων μας χιλιάδες αναμνήσεις, όλα εκείνα τα πολύ έντονα συναισθήματα που συνδέονται με τον τελικό της Γενεύης. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από τον ΠΑΟΚ, στις 26 Μαρτίου 1991.
Ο ΠΑΟΚ τιμά τα 30 χρόνια από το ΕΠΟΣ της Γενεύης…

Ο ΠΑΟΚ, τιμώντας τα 30 χρόνια από το ΕΠΟΣ της Γενεύης, θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής (28/3, 17:00) με τον Κολοσσό H Hotels με ειδικά σχεδιασμένη -από την GSA- επετειακή φανέλα, παρόμοια με αυτήν που είχε φορέσει η ομάδα το 1991 στο "Patinoires des Vernets" και στον τελικό με την CAI Zaragoza.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σε ένα και μόνο αγώνα με την συγκεκριμένη φανέλα, ο οποία φέρει ειδικό λογότυπο για τα 30 χρόνια από το έπος της Γενεύης.

Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα προστασίας λόγω του COVID-19, δυστυχώς δεν επιτρέπουν τον εορτασμό των 30 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων, με τον τρόπο που θα άξιζε, τόσο στους πρωταγωνιστές εκείνης της ιστορικής στιγμής, όσο και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ως ελάχιστη τιμή, θα αποσταλεί στους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορικής επιτυχίας η επετειακή φανέλα των 30 χρόνων, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να την αποκτήσουν, μέσα από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό, από την προσεχή Δευτέρα (29/3), θα διατίθενται από το eshop της μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε πολύ περιορισμένο αριθμό, οι συλλεκτικές φανέλες του τελικού της Γενεύης.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε και να τιμάμε το ένδοξο παρελθόν.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμούνται οι παλιοί κι ακόμη πιο σημαντικό να μαθαίνουν οι νέοι.

Για να μπορούμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη μας ομάδα

Διαβάστε ακόμη...