Πρωταθλητής νεανίδων ΕΚΑΣΘ ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Πρωταθλήτριες νεανίδων ΕΚΑΣΘ αναδείχθηκαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, επικρατώντας στο Επταπύργιο του Παναθλητικού με 55-63, κάνοντας παράλληλα το 3-2 στην σειρά.
Πρωταθλητής νεανίδων ΕΚΑΣΘ ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

Αποφασισμένες και συγκεντρωμένες από το πρώτο δευτερόλεπτο, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού είχαν δημιουργήσει διψήφια διαφορά από το τέλος της πρώτης περιόδου, 9-19.

Στην δεύτερη περίοδο, ο Δικέφαλος έκανε σωστή διαχείριση του σκορ, και με σύμμαχο την καλή άμυνα και τα εύστοχα μακρινά σουτ διατήρησε την διψήφια διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει στο 28-38.

Παραδίδοντας ρεσιτάλ άμυνας δεχόμενες μόλις έξι πόντους σε ολόκληρο το δεκάλεπτο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ «εκτόξευσαν» την διαφορά στους 21, 34-55.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού «κόλλησαν» επιθετικά, επιτρέποντας στην ομάδα του Παναθλητικού να μειώσει αισθητά την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνέχισε να διατηρεί σταθερά διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας μέχρι το τελικό 55-63 όπου του έδωσε τη νίκη και παράλληλα το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΘ.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την ΕΚΑΣΘ στο Final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 9-19, 28-38, 34-55, 55-63

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ(Μασλαρινός Β.-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου, Λέξα, Γκατζιώλη, Μπουτσούκη, Σοφιανάκου, Χατζηδάκη, Κεσίδου, Γιατζακλίδου, Κομματά, Μιχαηλίδου Ε., Μιχαηλίδου Κ.

Διαβάστε ακόμη...