Η κορυφαία πεντάδα από το 1980 ως σήμερα

Η ψηφοφορία που έτρεξε την προηγούμενη εβδομάδα για την κορυφαία πεντάδα του ΠΑΟΚ στα τελευταία 40 χρόνια ολοκληρώθηκε, με τη συμμετοχή σας να είναι εντυπωσιακή.
Η κορυφαία πεντάδα από το 1980 ως σήμερα

Μετά από περισσότερους από 5000 ψήφους οι πέντε παίκτες που επιλέξατε για την καλύτερη πεντάδα από το 1980 μέχρι και σήμερα είναι οι: Τζον Κόρφας, Bane Prelevic, Predrag Stojakovic, Walter Berry και Zoran Savic.

Ο Κόρφας συγκέντρωσε το 61% των ψήφων στη θέση των point guard, με τους Scott Skiles, Νίκο Σταυρόπουλο και Damir Mulaomerovic να ακολουθούν. Ο Bane Prelevic πήρε το 90% των ψήφων στη θέση «2», με τον Κώστα Βασιλειάδη να είναι στη δεύτερη θέση, ενώ ο Predrag Stojakovic πήρε το 87% των ψήφων στους small forwards, μπροστά από τους Γιώργο Μπαλογιάννη και Mike Jones.

Στη θέση «4», ο Walter Berry έλαβε το 41% των ψήφων, με τον Ken Barlow να είναι στο 29% και τους Cliff Levingston και Βαγγέλη Μαργαρίτη να ακολουθούν. Τέλος, ο Zoran Savic πήρε το 57% των ψήφων στους center, με τους Παναγιώτη Φασούλα, Ευθύμη Ρεντζιά και Charles Shackleford να ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...