«Nα μας υποστηρίζει όλο και περισσότερος κόσμος»

Ο Γιανίκ Φράνκε μίλησε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της Τετάρτης για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντινάμο Σάσαρι (19/10, 19:30).
«Nα μας υποστηρίζει όλο και περισσότερος κόσμος»

Όσα είπε ο Ολλανδός διεθνής γκαρντ στη σημερινή media day...

«Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά ως τώρα. Πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε πολύ καλά, μετά από μία νίκη σημαντική για την πόλη και για εμάς, όπως αυτή κόντρα στον Άρη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σάσαρι και κάθε παιχνίδι είναι κάτι νέο».

Για τον κόσμο που στήριξε μαζικά την ομάδα κόντρα στον Άρη: «Πρώτα από όλα, ήταν πολύ ωραία που είδα τόσο κόσμο, φυσικά ήταν σε ένα ντέρμπι και θα μου άρεσε να γίνεται και σε άλλα παιχνίδια. Ελπίζω να έρχονται περισσότεροι και να μας υποστηρίζουν. Φυσικά και ήταν μία ώθηση για εμάς η νίκη επί του Άρη, ήταν η πρώτη στη σεζόν και σίγουρα ήταν ώθηση και η ατμόσφαιρα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι όμως και αν το κάνουμε αυτό, θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για τα στοιχεία της ομάδας: «Έχουμε πολλά παιδιά που παίζουν στην Ευρώπη, την πρώτη ή τη δεύτερη χρονιά τους. Όλοι ξέρουν ότι το μπάσκετ είναι διαφορετικό εδώ. Προσπαθούμε να βρούμε όλοι τον ίδιο βηματισμό, μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι και πιστεύω ότι πάει καλά. Στην αρχή συνηθίζουμε κάποια πράγματα στο παρκέ και πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι, δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε. Παίξαμε με ενέργεια στην άμυνα, όπως απαιτεί η ελληνική λίγκα. Αυτά που δε μας αρέσουν, τα συζητάμε στα αποδυτήρια και επικεντρωνόμαστε σε αυτά όταν βγαίνουμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...