Ήττα ντροπή...

Ντροπή! ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος 60-74 Aπογοήτευση στο μπάσκετ. Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια και πολύ άσχημη αγωνιστική εικόνα Ο λαός που στήριξε και στηρίζει, ζητάει άμεσα αλλαγή των δεδομένων...
Ήττα ντροπή...
Ντροπή! ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος 60-74

Aπογοήτευση στο μπάσκετ. Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια και πολύ άσχημη αγωνιστική εικόνα

Ο λαός που στήριξε και στηρίζει, ζητάει άμεσα αλλαγή των δεδομένων...




Οι υπεύθυνοι του μπασκετικού τμήματος έχουν δικαιολογίες: Παρέλαβαν μία ομάδα κατεστραμένη. Την πήραν από το μηδέν και μάλιστα πολύ αργά. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή.

Ο κόσμος στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει και όσο για υπομονή αυτήν την λέξη την γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι παοκτσήδες.

Ωστόσο δεν μπορούμε να ανεχόμαστε να βλέπουμε μία ομάδα αδιάφορη, χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, να δείχνει σαν να μην ξέρει τι εκπροσωπεί. Πόσο να αντέξει ο κόσμος; Πώς να έρθει ξανά στο γήπεδο; Γρήγορα αλλαγές χρειάζεται αυτό το.. σύνολο που δεν είναι ακόμα σύνολο και δραστικά μέτρα.

Ελπίζουμε να δούμε επιτέλους κάποια στιγμή των ΠΑΟΚ των ονείρων μας γιατί κουραστήκαμε να γνωρίζει το ιστορικό αυτό τμήμα τέτοιες ντροπιαστικές ήττες όπως η σημερινή...

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 33-36, 44-62, 60-74

ΠΑΟΚ (Πεδουλάκης): Γουέσον 16(1), Καυκής, Χαρίσης12(1), Βασιλειάδης 8(2), Κυρίτσης 2, Τσιάρας, Ντιαρά 10(2), Γκρέγκορι7(1), Σίμτσακ, Τομάσεβιτς 5.

Πανελλήνιος (Ζούρος): Όστοϊτς 9, Παπαμακάριος 3(1),Καλαϊτζίδης, Καλαϊτζής 7(1), Γκράντι 18 (3), Νιούλεϊ 20(1 τρ., 10ριμπ.), Νάτζφεϊ 5(1), Γκόλεματς 9, Ραντένοβιτς 3(1)

Αργύρης Πεδουλάκης:

"Ήμασταν τραγικοί. Με τέτοια ποσοστά στην επίθεση δεν μπορούσαμενα κερδίσουμε. Η νοοτροπία μας δεν είναι σωστή και πηγαίνουμε σεατομικές ενέργειες για να γίνουμε ήρωες. Η ομάδα ακόμα "χτίζεται" και τοπρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο".

Διαβάστε ακόμη...