"Δε θέλουμε να επεμβαίνουμε σε ΠΑΕ και ΚΑΕ"

Το μέλος του Δ.Σ. του Έρασιτέχνη ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τις χθεσινές (29/5) εκλογές του Α.Σ. αλλά και την γενική συνέλευση που προηγήθηκε την προηγούμενη μέρα.
"Δε θέλουμε να επεμβαίνουμε σε ΠΑΕ και ΚΑΕ"

Τα όσα είπε ο κ. Ησαϊάδης στον "Sport 103fm":

Για το μήνυμα των χθεσινών (29/5) εκλογών, δήλωσε: "Το μήνυμα των εκλογών είναι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μία ακόμη τριετία. Προσπαθήσαμε να πάρουμε από τη δύναμη όλων όσων είναι στον Ερασιτέχνη, τα καλύτερα αποτελέσματα. Η προσπάθεια έγινε, μπορεί να μην ανταμείβεται πάντα με την πρωτιά, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά αθλήματα που καλλιεργούνται" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Εμείς πάντα, σύννομα, προσπαθούμε να ορίζουμε διοικήσεις Πρωτοδικείου. Δεν υπάρχουν μεγαλομέτοχοι και ακολουθούμε αυτή την επιλογή. Οπωσδήποτε θέλουμε να πάνε καλά οι ομάδες. Αλλά φτάνουμε στο να κρίνεται ο Ερασιτέχνης από την πορεία της ΠΑΕ και της ΚΑΕ. Ορίζουμε διοικήσεις, αλλά δεν θέλουμε να επεμβαίνουμε, ούτε να συνδιοικούμε στην ΚΑΕ και την ΠΑΕ. Κάθε φορά που υπάρχει κενό εξουσίας το βάρος πέφτει πάνω στον Ερασιτέχνη, τουλάχιστον την τελευταία πενταετία αυτό συμβαίνει".

Για την κριτική που ασκήθηκε στον κ. Κατσαρή για τον έλεγχο της ΠΑΕ, τόνισε: "Πιέστηκε η διοίκηση Κατσαρή για να δημιουργηθεί διοίκηση Πρωτοδικείου. Υπήρχε κανείς που την πρώτη τριετία είχε άλλη άποψη; Κάποια πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα την τελευταία και προτελευταία χρονιά, κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων της ομάδας. Και εμείς έπρεπε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τη λειτουργία, εδώ και ένα χρόνο, με την Επιτροπή διαφάνειας, όμως μέσα από μία διαδικασία το "εν οίκω μη εν δήμω" δεν τηρήθηκε.

Ο κόσμος πρέπει να είναι λίγο συγκρατημένος, να μην επηρεάζεται από οποιοδήποτε όνομα. Και καλό είναι η διοίκηση Πρωτοδικείου να περνάει μέσα από μία Γ.Σ. για να είναι όλοι συνυπεύθυνοι. Δουλεύουμε αυτή την πρόταση, δεν είναι ολοκληρωμένη ακόμη, θα την δημοσιοποιήσουμε όταν είμαστε έτοιμοι. Πιθανόν να γίνει μία αλλαγή στο καταστατικό. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να ελέγχουμε ούτε τον μεγαλομέτοχο, ούτε τη διοίκηση Πρωτοδικείου".

Διαβάστε ακόμη...