Σήμερα η συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Η Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί -εφόσον υπάρξει απαρτία- σήμερα το απόγευμα στην Paok Sports Arena, ενώ στην περίπτωση που χρειαστεί επαναληπτική αυτή θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 28 Μαΐου στον ίδιο χώρο.
Σήμερα η συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού του (άρθρο 10) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 21 Μαϊου 2012 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA ) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2011 (χρήση 01.01.2011-31.12.2011)

2. Διοικητικός Απολογισμός , Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή απερχόμενης Διοίκησης.

3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής .

Η διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. θα διεξαχθεί την επομένη ημέρα διεξαγωγής της Γ.Σ. (ημέρα Τρίτη) στον ίδιο χώρο και από ώρα 08.00-20.00.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία (παρουσία τουλάχιστον του ½ των τακτικών και ταμειακώς τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 28 Μαίου 2012, στην ίδια αίθουσα, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την επομένη ημέρα στον ίδιο χώρο και από ώρα 08.00-20.00. (παρακαλούνται τα μέλη να φροντίσουν εγκαίρως για την οικονομική τους τακτοποίηση).

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»

Διαβάστε ακόμη...