Άνοιξαν οι εγγραφές στο Paokmania

Mετά από διάστημα αρκετών μηνών η Admin team αποφάσισε να ανοίξει και πάλι τις εγγραφές νέων μελών στη σελίδα μας.  Όλο αυτό αυτό το διάστημα το email του paokmania δέχτηκε πολλά μηνύματα συνοπαδών που ζητούσαν επίμονα την εγγραφή τους, θεωρώντας με το δίκιο τους, ότι η απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων δεν είναι δυνατόν να "πληρωθεί" από όλους.
Άνοιξαν οι εγγραφές στο Paokmania

Με δεδομένο ότι άλλαξε ο τρόπος εισαγωγής των σχολίων του κάθε μέλους, καθώς αυτά ελέγχονται πριν ανέβουν - και δε λογοκρίνονται όπως κάποιοι ελάχιστοι θεωρούν- ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση που κάποιος ξεφύγει χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς ή έχει οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση εκτός ορίων με άλλα μέλη θα δέχεται ban κατευθείαν χωρίς καμία προειδοποίηση.

H εγγραφή γίνεται πηγαίνοντας στο επάνω και δεξιά τμήμα της σελίδας -σύνδεση μέλους- όπου συμπηρώνεται τα απαραίτητα στοιχεία και στη συνέχεια έρχεται απαντητικό email που ενεργοποιεί το λογαριασμό σας.

Τέλος, το άνοιγμα των εγγραφών ισχύει μόνο για την κεντρική σελίδα και όχι για το forum στο οποίο παραμένουν κλειστές μέχρι νεωτέρας...

Paokmania Admin Team

Διαβάστε ακόμη...